Kövess minket!

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2015.05.28. 01:34
493,337 egyedi látogató Köszönet!!! Thamole

2014.11.15. 03:47
Kösz haver! Jó féle déli muzsika! Küldhetsz még, amennyi belefér!

2014.11.14. 18:56

2014.10.19. 18:28
340,921 látogató volt már a raphíreken október 9-ig, most pedig 19-én 353,305 egyedi látogatónál járunk, azaz 11 nap alatt 12 384 olvasó járt itt! Bless!

2014.10.08. 03:13
340,921 egyedi látogató THANK YOU ALL!!!

Hirdetés 2

Üdvözlet

ÜDVÖZÖLLEK MAGYARORSZÁG ELSŐ SZÁMÚ HIP-HOP (USA) OLDALÁN! THAMOLE

Mos Def aka Yasiin Bey üzent az ISIS-nek, és a terroristáknakMos Def-ről nem sokat hallani jó ideje, de azt mindig is tudhattuk róla, hogy politikai nézeteit, és úgy egyébként is a véleményét a világban történt eseményekről nem rejti véka alá (csak úgy, mint jó barátja Talib Kweli sem). A múlt héten történt szörnyű Párizsi tragédiákra reagált nemrég a brooklyni rapper, aki egyébként szintén Európában (Németország) tartózkodott ezen interjú alatt. Ferrari Sheppard-al beszélgetett a terrorizmusról és az ISIS-ről (Iszlám Állam...???). Mos Def "Egy hatalmas Fuck Off az egész ISIS-nek"- nyitotta mondandóját. "Ti nem képviseltek semmit sem az Iszlámmal, sem pedig a Profétával kapcsolatban. A szeretetnek kell győznie és uralkodnia. A világ vészhelyzetben van. A probléma nem az Iszlám, vagy a különböző vallások. Az a probléma, hogy nem figyelünk, és nem törődünk egymással (emberi lényekkel) egyáltalán. Nem bánnunk jól egymással. Jobban kellene egymásra figyelnünk." - mondta el a rapper, akinek szavait érdemes meghallanunk!

Raphírfalatkák #122


Köd, hideg reggelek és éjszakák - a hamisítatlan téli időszámítás beköszönte itt van a nyakunkon, amely az amerikai rappereket is arra serkenti, hogy a nagy karácsonyi felfordulások idején dobják piacra soron következő (esetleg debüt) lemezeiket. A mostani raphírfalatkákban is találtok néhány aktuális lemezmegjelenési dátumot, de a szokásos szaftosabb (olykor inkább bohém) hírek sem maradhatnak el.

Gyertek a részletekbe velem! :)

Thamole

Raphírfalatkák #121Az ősz már javában tart, ami azt jelenti, hogy egyre többen húzódnak be otthonaikba az emberek, köztük talán olvasóink is. Hogy ne teljen unalmasan a 'behúzódás' elhoztam Nektek ismét a legfrissebb tengerentúli raphíreket, amelyek között pèldául találtok egy érdekes statisztikát (százalék) arra vonatkozóan, hogy hány elhunyt rapper gyilkosànak tudta eddig elkapni a rendőrség a grabancát - előrebocsátom meglepő százalékos aránnyal fogtok találkozni. Viszont sok beszédnek, sok az alja, inkább legyen az olvasásé a főszerep.
Várlak Benneteket a részletekben! :)


Thamole

Hip-Hop Beats Vol. 5 - Magyarország legnépszerűbb underground válogatása folytatódik


Az utóbbi időkben, ha a hazai undergorund szóba került, akkor ezen beszélgetések igen rövidre sikeredtek. Van ugyan földalatti szcéna, de egyszerűen nincsenek kitörési pontok, ha az ember igazán minőségi és Hip-Hop körökben elismert anyagot akar kiadni. a Hip-Hop Beats célja, hogy minden olyan mc, aki anyagi vagy bármilyen más hátráltató körülmények miatt eddig nem juthatott el szélesebb közönség elé, az itt és most a válogatás keretein belül bizony eljuthasson. El is jutnak, mert a számok makacs dolgok, és jelenleg a Lefty kezdeményezésére elindított Hip-Hop Beats sorozat lett Magyarországon a legtöbbet letöltött (ingyenesen hozzáférhető) Hip-Hop kiadvány. Tehetség, szorgalom, kitartás, alázat és nem utolsó sorban egy mikrofon. A platform már adott, és ha elkülditek legjobb felvételeiteket a hiphopbeatsgroup@gmail.com email címre.

A Hip-Hop Beats sorban ötödik kiadványát pedig itt tudjátok letölteni --->
*** Hip-Hop Beats Vol.5 download ***

Jó hallgatózást! :)

thamole


Raphírfalatkák #120


A legfontosabb hírek ismét elolvashatóak a részletekben, amelyek között találtok néhány sort Slim Jesus-ról, de mondjuk a legendás DMX-ről sem feledkeztem meg. 30-ik születésnapom alkalmából (szeptember 30.), kivételesen 30 darab hírt olvashattok a rap világából, a tengerentúli előadókról.

Jó szórakozást Nektek!


thamole

Raphírfalatkák #119


Hosszú idő után ismét elérkezett az alkalom, hogy eljöjjenek közénk a legfrissebb Hip-Hop hírek, érdekességek a nagyvilágból. Lesz itt botrány, lemezmegjelenés, bírósági ügyek stb... Így a nyár vége felé szeretnék minden kedves olvasónak sikeres és aktív őszi időszakot kívánni.

Minden további részletekért irány stílszerűen a részletekbe! :)


thamole

Elhunyt a New Yorki Hip-Hop legenda: Sean Price 43 évesen hagyott itt bennünket


Nem hiszem, hogy bárkinek is be kellene mutatnom egy olyan karakteres előadót, mint Sean Price. A Duck Down kiadó, és a Boot Camp Clik alapköve és mindenese volt. Olyanokkal dolgozott együtt, mint 9th Wonder, Agallah, Smif-N-Wessun, La Coka Nostra, Black Moon, Ill Bill, Random Axe, Black Milk, Guilty Simpson,Roc Marciano, Raekwon, Ghostface Killah, Jedi Mind Tricks, Willie the Kid...és még sorolhatnánk.
Életművét három szóló lemez övezi, amelyek mindegyike klasszikus a maga nemében. "Monkey Barz" (2005), "Jesus Price Supastar" (2007) és végül 3 éve a "Mic Tyson".

Életéről és munkásságáról még rengeteget tudnék írni, de legyen elég annyi, hogy hatalmas előadót vesztettünk el a mai napon, mindösszesen 43 esztendősen. Álmában érte a halál, amelynek pontos oka eddig még ismeretlen.


Nyugodjon Békében! Művészete és szellemes örökké itt lesz köztünk!

thamole


HipHop Beats Vol. 4 - Töretlen lendülettel robog a hazai underground mozdonya


Ismét összegyűltek az ország legjobb felvételei, a legjobb hazai underground Hip-Hop arcok jóvoltából, akik nem mások, mint Ti! Ti, kedves olvasók (és szerves részei a hazai Hip-Hop kultúrának), akik időt, pénzt és energiát nem sajnálva ismét beküldtétek a felvételeiteket a HipHopBeats csapatának.
Értetlenül állok sokszor az előtt, hogy a kiadványokon szereplő feltörekvő (ez a kulcsszó) fiatalok vajon miért nem kapnak nagyobb teret, platformot, hogy művészetük tényleg eljuthasson azokhoz, akiknek szól.
Reméljük ebben egy picit a raphírek ismét segítségére lehet minden előadónak, akik rákerültek az immáron negyedik HipHopBeats kiadványra. Gratulálunk nekik, köszönjük, hogy művészetetekkel sokak számára arcára mosolyt csaltok.


Letöltés: HipHopBeats Vol. 4. Letöltés

thamole
Generálási idő: 0.02 másodperc
598,774 egyedi látogató