Kövess minket!

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2014.07.21. 14:46
Fasza! Hopsin! Facebookra én is kitettem pár napja. Peace, thamole

2014.07.19. 12:17
https://www.youtub
e.com/watch?v=QBsA
2ETp7JA

2014.04.07. 22:05
B)

2013.12.31. 03:45
2013. április 20-a óta -- > 169,289 egyedi látogató KÖSZÖNET NEKTEK!

2013.07.16. 22:43
Srácok honnan tudok magyaroról jó rap albumokat rendelni?

Hirdetés 2

Üdvözlet

ÜDVÖZÖLLEK MAGYARORSZÁG ELSŐ SZÁMÚ HIP-HOP (USA) OLDALÁN! THAMOLE

Stay High presents (w/ Good Fellaz): DMX először ad koncertet Budapesten (szeptember 28. Petőfi Csarnok)


Ki ne ismerné a keleti-part egyik legmeghatározóbb és legrobosztusabb (hangilag és flow) előadóját DMX-et?! Olyan név ő a szakmában, aki sokakat megoszt, de hatása napjaink Hip-Hop-jára kétségbevonhatatlan. A Hip-Hop történelem során ő volt az egyetlen előadó, aki a Billboard listáján 5 alkalommal is megkaparintotta az első helyet - ezzel minden korábbi rekordot megdöntve.
Néhány adat dióhéjban karrierjéről: 7 album, számtalan sláger, platinalemezek sora, világsikerek egymás hegyén-hátán, majd börtön, börtön és terápiák sora. Persze nem szabad ennyire leegyszerűsíteni Dmx karrierjét, de nagy vonalakban így foglalható össze a karrierje.
3 éve kiengedték az arizonai végrehajtási intézetből és ekkor meg is ígérte, hogy végleg a jó útra tér. Kisebb kilengésekkel, de jelenthetjük nem jár messze a kitűzött céljától, mely szerint ismét teljes értékű előadóként képviselje a kultúrát úgy és azon a módon, ahogy ezt elvárnánk tőle.
Újra egymásra talált ő és Swizz Beatz, akivel esélye nyílhat újból meghódítani sok vájtfülű hip-hop rajongót. Turnézik folyamatosan, így adódott a lehetőség is, hogy Budapestre jöjjön. A lehetőségre a Good Fellaz csapata csapott le a BP Clothing, a Stay High és a New Era csapatával karöltve.
Dmx először lép fel Budapesten, ami önmagában hatalmas dolog, de a kedvező jegyárak szintén hozzájárulhatnak az est sikeréhez - nem is beszélve Dmx előadásmódját, amely mindig élettel teli és energikus szokott lenni.
Budapesten szeptember 28-án lehetünk szem és fültanúi egy igazi legenda fellépésnek. Sokan várhattatok már erre a koncertre, de jelentjük végre mindenki készülhet, mert bizony a Pető Csarnokban szeptember végén olyat bulizhat mindenki Dmx legjobb slágereire, amilyet régen bulizott már. Ott a helyetek.


Facebook esemény itt!

Eminem új albummal érkezik novemberben (részletekkel!!!)


Marshall Mathers aka Slim Shady aka Eminem hamarosan új albummal jelentkezik a jelek szerint. Ezt az értesülést egy rövid videó erősíti meg, amely szerint Eminem új lemeze "Shady XV." címre hallgat majd.
A "Fekete Péntek" szó is elhangzik az említett videóban, amely arra enged következtetni bennünket, hogy a Halloweent követő héten, azaz november végén jelenik majd meg az album.
Érdekesség még a XV-ös szám jelentése. Ez nem más, mint hogy Eminem pontosan 15 éve jelentette meg első komolyabb (nem becsmérelve ezzel a korábbi anyagait) és világsikert hozó stúdió albumát "The Slim Shady LP" címmel.
Egyes értesülések szerint a lemez dupla korongos lesz. Az egyik felén Eminem eddigi legnagyobb slágereit hallhatjuk majd egy csokorba gyűjtve, míg a másik korongon vadonatúj zenékkel találkozhat minden rajongó. Közreműködök terén a Shady istálló zászlóvivőit kérte állítólag fel Eminem. Szerepelni fog az anyagon a Slaughterhouse, Yelawolf és D-12 csapata is. Eminem hivatalos weboldalán azt írták, hogy a legnagyobb slágerek között a teljes Shady lemezcég szárnyai alatt kiadott materiálok szerepelni fognak - következésképpen találkozhatunk a lemezen sokakkal majd a Shady családból (Stat Quo, Obie Trice, Cashis, 50 Cent, Bobby Creekwater, Slaughterhouse, Yelawolf stb...).
Sok más közreműködő is szóba jöhet még az új nóták esetében, amelyeket biztos sokan várnak már Detroit hősétől.
Nagyon erős nyarat tudhat maga mögött Eminem, aki többek között Rihanna-val karöltve telt házas turnékat tudhat maga mögött világszerte.
15 éves évforduló ide vagy oda, egy Eminem albumnak bizonyára mindenki örül - reméljük Ti is!

Eminem új Sia-val közös felvétele a "Guts Over Fear" sokakat máris megoszt és nem hiszik, hogy valaha is olyan zenékkel rukkolna elő Mr. Shady, amelyekkel egy évtizeddel (másfél) korábban kápráztatott el bennünket. Ti mit gondoltok erről a felvételről? A részletekben megtalálhatjátok. Jó fülelést.

The Serial Killers ((Xzibit & B-Real & Demrick / USA) Live @ PARK (2014.szeptember 14.)


Szeptember 14-én, Budapesten a Parkban (Soroksári út 60.) annak lehetünk szem és fültanúi, amint a színpadon szerepel 3 olyan mc, akik a nyugati partot képviselik ízig-vérig már hosszú ideje. Nemrégiben úgy gondolták, hogy együtt ez a misszió (hirdetni a minőségi hip-hopot) erőteljesebb és hatékonyabb lehet. No, de kik is ők? Ők a The Serial Killers csapata, azaz X-zbit, B-Real (of Cypress Hill) és az ifjú padavan Demrick.
Az első két nevet talán senkinek nem kell bemutatni, hiszen őket már jó ideje ismerhet és szerethet a műértő közönség. B-Real a Cypress Hill emblematikus figurája, akinek jellegzetes hangja mindenkinek a fülében ott csenghet, aki valaha hallott akárcsak egyetlen egy Cypress Hill nótát is. Innen jelentjük, hogy a csapat idén ünnepli fennállásának 26. esztendejét, debütáló albumuk a "Cypress Hill" kiadásának pedig 23-ik évfordulóját. A csapat 18 millió albumot adott el világszerte napjainkig.
Xzibit-et sokan a "Pimp My Ride" című MTV-n futott sorozatból ismerhetjük, de karakteres flowja sokakat rabul ejtett az évek alatt. Ki ne emlékezne Eminem, Ice Cube, Snoop Dogg és a Dr.Dre-vel közös turnéjukra az "Up in Smoke"-ra, amely minden túlzás nélkül kijelenthető, hogy a koncertek koncertje volt akkor és ott 2001-ben (azóta sem értek a nyomába ). Xzibit legnagyobb slágerei a "Paparazzi" és a "Get Your Walk On" kihagyhatatlan darabjai voltak a klubbok aktuális rostájában. Több filmben is szerepelt már, amelyekben a kritika szerint is helyt állt a detroiti születésű rapper.
Demrick a legfiatalabb a csapatban. Neki a karrierje, akkor indult be igazán, amikor 2007-ben Philadelphiában találkozott Kurupttal, aki meginvitálta őt Californiába egy lemez erejéig, de végül Demrick végleg a nyugati parton ragadt. Közben barátságot szőtt Xzibittel, akivel egy közös projektet is kiadtak "Urban Ammo" címmel.
Mindenki, aki úgy dönt, hogy ezen a vasárnapi napon ellátogat a Parkba, azok egy jegy áráért három olyan nevet kapnak cserébe, akik külön-külön is bőven megérnek egy misét.
A szeptember 14-i koncert minden részlete és néhány plusz információ a részletekben tekinthető meg!

Raphírfalatkák #107A hét legérdekesebb eseményei a Hip-Hop világából ismét terítéken. A terítékhez vezető utat a részleteken keresztül éritek el. Jó falatozást!

THAMOLE

Díjazásos break verseny a szakma legnagyobb hazai neveivel (Augusztus 20. Margit-sziget)


Holnap itt a nagy nap és, mint arról már korábban is olvashattatok nálunk, OnyX koncert lesz a Margitszigeten, amely sok szempontból nézve is rendhagyó lesz (már csak a helyszín miatt is). Snak The Ripper is fellép ezen a napon, ami szintén egy jó hangulatú koncertet vetít előre.
Holnap viszont a koncertek előtt egy nagyszabású break versenyre hívnánk fel mindenki figyelmét, amelyre a nevezés ingyenes!
Az első helyezett 50.000 Ft-al lesz gazdagabb a nap végén. Azt pedig, hogy ki nyer egy neves zsűri dönti el (Bgirl Dori | Recognize Crew, Fili | Enemy Squad, Hand | Enemy Squad
Gabor | Enemy Squad | TBB).


Minden további információért kattintsatok a részletekre. Jó szórakozást kíván Nektek a raphírek.hu a teljes időtartama alatt.

Raphírfalatkák #106


Az országban hamarosan nagy vihar lesz - mondják az időjósok - ,amely számomra azt mutatja, hogy ez a nyár nem olyan nyár, mint a többi - ugyanis nem az első nagyobb vihar érkezik meg kis-hazánkba.
Mindezen felül a tengerentúlon ugyan nem tombolnak viharok az időjárást tekintve, de a rapperek között ez a tétel már nem annyira helytálló. Minden hír, érdekesség, esemény, megjelenés a részletekben tekinthető meg.

Rapperek, akik egykoron hajléktalanok voltak!


Ki gondolná, hogy a mára mogulokká és befolyásos üzletemberekké váló amerikai előadók között is találunk olyan népszerű és világszerte ismert előadókat, akiknek bizony nem volt fenékig tejfel az élet egy időben.
A cikk borítóképén Jay-Z látható, aki mint tudjuk mára a Hip-Hop egyik legbefolyásosabb alakja és nehezen hinnénk róla, hogy egykoron ő is hajléktalan volt.
A részletekben megtaláljátok a többi rappert, aki a múltban még akár az aszfalton is tenghette a mindennapjait...

Raphírfalatkák #105


A héten Eminem rekorddöntése a londoni Wembleyben, illetve Lebron James átigazolása mozgatta meg a legjobban a Hip-Hop világ sajtóorgánumait. Mi is természetesen hírt adunk ezen jeles eseményekről, de ezeken túl sok fontos esemény történt a tengerentúlon, amelyekről a részletekre kattintva bővebben olvashattok is hírfalatkák formájában.
Generálási idő: 0.04 másodperc
312,765 egyedi látogató