Kövess minket!

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2014.07.21. 14:46
Fasza! Hopsin! Facebookra én is kitettem pár napja. Peace, thamole

2014.07.19. 12:17
https://www.youtub
e.com/watch?v=QBsA
2ETp7JA

2014.04.07. 22:05
B)

2013.12.31. 03:45
2013. április 20-a óta -- > 169,289 egyedi látogató KÖSZÖNET NEKTEK!

2013.07.16. 22:43
Srácok honnan tudok magyaroról jó rap albumokat rendelni?

Hirdetés 2

Üdvözlet

ÜDVÖZÖLLEK MAGYARORSZÁG ELSŐ SZÁMÚ HIP-HOP (USA) OLDALÁN! THAMOLE

Raphírfalatkák #107A hét legérdekesebb eseményei a Hip-Hop világából ismét terítéken. A terítékhez vezető utat a részleteken keresztül éritek el. Jó falatozást!

THAMOLE

Díjazásos break verseny a szakma legnagyobb hazai neveivel (Augusztus 20. Margit-sziget)


Holnap itt a nagy nap és, mint arról már korábban is olvashattatok nálunk, OnyX koncert lesz a Margitszigeten, amely sok szempontból nézve is rendhagyó lesz (már csak a helyszín miatt is). Snak The Ripper is fellép ezen a napon, ami szintén egy jó hangulatú koncertet vetít előre.
Holnap viszont a koncertek előtt egy nagyszabású break versenyre hívnánk fel mindenki figyelmét, amelyre a nevezés ingyenes!
Az első helyezett 50.000 Ft-al lesz gazdagabb a nap végén. Azt pedig, hogy ki nyer egy neves zsűri dönti el (Bgirl Dori | Recognize Crew, Fili | Enemy Squad, Hand | Enemy Squad
Gabor | Enemy Squad | TBB).


Minden további információért kattintsatok a részletekre. Jó szórakozást kíván Nektek a raphírek.hu a teljes időtartama alatt.

OnyX és Snak The Ripper a Margitszigeten augusztus 20-án!


Mit csináltok idén augusztus 20-án? Nincs még esetleg programotok? Akkor ezúton szeretnénk felhívni minden kedves olvasónk figyelmét egy olyan augusztus 20-i programra, amikor nem csak a tűzijáték fog nagyot szólni, hanem egy olyan amerikai rap csapat is, akik már nem először jönnek kis-hazánkba - és mint tapasztalhatjuk szeretnek visszajárni hozzánk. Ők nem mások, mint a világhírű OnyX csapata, akik idén májusban már adtak egy fergeteges showt Budapesten. Velük tart Kanadából egyenesen Snak The Ripper is, aki szintén a hardcore vonalat erősíti hazája rap szcénájában.
A hazai előadók is igen erős felhozatallal büszkélkedhetnek, hiszen megtalálható lesz a fellépők között Tkyd, Killakikitt, Egyenlők és Mikee Mykanic is.
A este tehát abszolút a hardcore hip-hop jegyében fog telni, amihez hozzájárul az is, hogy ezen napon lesz az ország legszebb és legnagyobb tűzijátéka is, amelyről, aki a koncerteken ott lesz nem fog lemaradni bizonyosan.


A jegyárak és minden további információ a részletekben megtalálható. Check!

Raphírfalatkák #106


Az országban hamarosan nagy vihar lesz - mondják az időjósok - ,amely számomra azt mutatja, hogy ez a nyár nem olyan nyár, mint a többi - ugyanis nem az első nagyobb vihar érkezik meg kis-hazánkba.
Mindezen felül a tengerentúlon ugyan nem tombolnak viharok az időjárást tekintve, de a rapperek között ez a tétel már nem annyira helytálló. Minden hír, érdekesség, esemény, megjelenés a részletekben tekinthető meg.

Rapperek, akik egykoron hajléktalanok voltak!


Ki gondolná, hogy a mára mogulokká és befolyásos üzletemberekké váló amerikai előadók között is találunk olyan népszerű és világszerte ismert előadókat, akiknek bizony nem volt fenékig tejfel az élet egy időben.
A cikk borítóképén Jay-Z látható, aki mint tudjuk mára a Hip-Hop egyik legbefolyásosabb alakja és nehezen hinnénk róla, hogy egykoron ő is hajléktalan volt.
A részletekben megtaláljátok a többi rappert, aki a múltban még akár az aszfalton is tenghette a mindennapjait...

Raphírfalatkák #105


A héten Eminem rekorddöntése a londoni Wembleyben, illetve Lebron James átigazolása mozgatta meg a legjobban a Hip-Hop világ sajtóorgánumait. Mi is természetesen hírt adunk ezen jeles eseményekről, de ezeken túl sok fontos esemény történt a tengerentúlon, amelyekről a részletekre kattintva bővebben olvashattok is hírfalatkák formájában.

A nap híre, ami kivételesen nem Hip-Hop: Lebron James otthagyja a Miami Heatet! (Nyilatkozattal)


Nem a rap világát erősíti a következő hír, de sokatokat talán érdekelhet, hogy az NBA egyik legjobb és már fiatal kora ellenére legendássá váló Lebron James otthagyja a Miami Heatet egykori csapata a Cleveland Cavaliers kedvéért, ahol 7 szezont húzott le korábban, viszont egyetlen egy bajnoki címet sem sikerült velük megszereznie. Ezzel szemben a Miamiba 25 évesen átigazoló James 2 bajnoki gyűrűt tudhatott magáénak, illetve itt alkotott legendásan remek párost a már 2006-ban bajnoki címet nyerő Dwyane Wade-el.

Lássuk döntésének okát, annak a játékosnak, aki generációjának legnagyszerűbbje kétségkívül.
Lebron James Ohio északkeleti részén, Akron-ban nőtt fel, és ezzel a hellyel a kapcsolata a mai napig meghatározó számára. Erről nem is lehet talán ékesebben szólni (írni), mint ahogy azt nemrég Ő maga tette meg.
Lebron James: "A kapcsolatom Ohio északkeleti részével fontosabb, mint a kosárlabda. Ezt még nem ismertem fel 4 évvel ezelőtt, de most igen. Nem ígérek bajnoki címet. Tudom milyen nehéz azt elérni. Még nem állunk rá készen. Semmi esetre sem. Természetesen én nyerni akarok jövőre, de realista vagyok. Ez egy nagyon hosszú folyamat lesz, sokkal hosszabb, mint az volt 2010-ben." - mondta el a 29 éves kosaras, aki egy fiatal csapatban fogja magát találni Clevelandben, ahol olyan játékosok, mint Kyre Irving (22) fogják segíteni a bajnoki gyűrűk megszerzésében.

Hogy mit hoz a jövő azt nem tudhatjuk, de nagyon sok sikert kívánunk Lebron James-nek, régi-újdonsült csapatában!


THAMOLE

Tupac halálából viccet csinált a CIA?!


Tupac Amaru Shakur halálával kapcsolatban számtalan teóriát hallhattunk már. Arról a bizonyos 1996. szeptember 7-i napról sokan mondtak már sok mindent, de talán a CIA ebből a sorból kimaradt, eddig...
A minap lehetőséget biztosítottak arra, hogy megválaszolják azon öt kérdést, amely a legtöbbször felvetődött irányukba az emberek részéről. Nos, ez a kérdés talán nem is annyira meglepő, sokan azt szeretnék tudni, hogy valójában él-e Tupac még. Sokan hiszik ugyanis, hogy igenis a CIA bizton tudja hol tartózkodik Tupac. A CIA talán vicces kedvében volt (nem tudni), de twitteren keresztül üzente meg a sokakat hatványozottan érdeklő választ: "Nem, mi nem nem tudjuk hol van Tupac." - írták ki a népszerű csiripelős oldalra.
Életben maradásának teóriáját erősítette meg nem is olyan régen maga Suge Knight is, aki Tupac halálakor vezette azt a bizonyos Bmw-t. Szerinte nem létezik, hogy a rendőrség végül minden terroristát kézre kerít, de Tupac gyilkosát a mai napig nem voltak képesek előkeríteni. Szerinte Tupac talán most éppen valahol szivarozik és sütteti hasát egy eldugott kis országban.
Halálos (később) lövéseinek a helyszínre érkező első las vegasi rendőrnek elmondott utolsó szavaival zárnám ezen írásom, amely Pac lázadó énjét teljes mértékben alátámasztja: "Fuck You".


Tupac halála számomra kétségbevonhatatlan (sokunk számára), Nyugodjon Békében minden idők egyik legnagyobb hatású előadója!
Generálási idő: 0.04 másodperc
305,435 egyedi látogató