Kövess minket!

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2015.05.28. 01:34
493,337 egyedi látogató Köszönet!!! Thamole

2014.11.15. 03:47
Kösz haver! Jó féle déli muzsika! Küldhetsz még, amennyi belefér!

2014.11.14. 18:56

2014.10.19. 18:28
340,921 látogató volt már a raphíreken október 9-ig, most pedig 19-én 353,305 egyedi látogatónál járunk, azaz 11 nap alatt 12 384 olvasó járt itt! Bless!

2014.10.08. 03:13
340,921 egyedi látogató THANK YOU ALL!!!

Hirdetés 2

Üdvözlet

ÜDVÖZÖLLEK MAGYARORSZÁG ELSŐ SZÁMÚ HIP-HOP (USA) OLDALÁN! THAMOLE

A Famous Distribution Bemutatja: Evidence Live Show @ G3, 2015.07.15.


A Famous Distribution csapata nem kisebb nevet csábított Magyarországra, mint a világszerte ismert Californiai előadót, Evidence-t. A www.raphirek.hu közreműködésével valósul meg az esemény.

Evidence (USA, Los Angeles) neve nem csenghet senki számára sem ismeretlenül - főként - akik követik a Dilated Peoples csapatát. Európai turnéjának keretében Budapesten teszi tiszteletét a Los angelesi Hip-Hop egyik legmeghatározóbb rappere.
Önálló koncertet még soha nem adott Magyarországon, szóval ez minden hazai rajongó számára, aki ellátogat 2015. Július 15-én a G3 Klubba (Király utca 8-10., Central Passage) örök élmény lesz.
Dedikálás is lesz ugyanezen a napon előreláthatólag a kora délutáni órákban a Famous hivatalos partnerüzletében, a Psycho Store-ban (Budapest, Podmaniczky utca 9.) A jegyárak 4000 Huf és 5000 Huf között mozognak, és utóbbi jegyár (5000Huf) a koncert napján megvásárolt jegyekre értendő.

A facebookon is nyomon tudjátok követni a koncert hivatalos eseményét folyamatosan frissülő információkkal - ugyanitt csatlakozni is tudtok természetesen: EVIDENCE OFFICAL FACEBOOK EVENT

A Dilated Peoples klasszikusai mellett, két önálló lemeze jelent meg eddig, amelyek közül a "The Weatherman LP" 2007-ben mély nyomott hagyott a hozzáértő fülek számára a Hip-Hop egyetemes színterén. Ezt követően a "Cats & Dogs" című nagylemeze abszolút fejlődést mutatott mind rímek terén, mind pedig koncepció terén. Az egész lemez gyakorlatilag töretlenül épül fel, és megismerjük olyan oldalát is pl. Fashawn (Same Folks) mellett, amely eddig kevésbé volt ismert.
Ezt követte egy kollab lemez ("Lord Steppington") régi jó barátjával Alchemisttel, amely a legtöbb kritikus szerint igen jól sikerült, amivel újfent ("Layover EP" után) bizonyították, hogy mennyire egy hullámhosszon vannak.

Mi is egy hullámhosszra kerülhetünk 2015. Július 15-én (szerda) Evidence-el, ha ellátogatunk Budapestre a G3 Klubba (Király utca 8-10.), amikor is Dj Mishaps társaságában egy fergeteges bulira számíthatunk Venice Beach (California) hősétől. A koncertet megelőző Warm Up pedig abszolút rendhagyó lesz, ugyanis egy Dj & Dobos közös szettjét élvezhetjük majd. A lemezek mögött Dj Kool Kasko-t, a dobok mögött pedig Kazubot köszönthetjük majd. Érdemes lesz korán már a 19:00 órás kapunyitásra mindenkinek ott lenni (korai kezdésre számíthattok, a másnap munkába induló emberekre való tekintettel többek között).

Minden másért, pontos menetrendért kattintsatok a részletek menüpontunkra. Jó szórakozást Nektek ezen a kihagyhatatlan Hip-Hop eseményen.


thamole

Raphírfalatkák #118


A múlt hét végén rendezték jelenkorunk legnagyobb, mindösszesen egy napos Hip-Hop fesztiválját, a Hot97 Summer Jam-jét. És miért nevezem fesztiválnak? A fellépők színes felhozatala és száma, az egész napos programok, 55 000 ember plusz stadionon (Met Life Stadium, New Jersey) kívüli, és egy óriási benti színpad garantálják a jó hangulatot, és egyben a nyárköszöntést.
Minden évben történik egy 'kis' incidens, akár a színpadot nézzük, akár a közönség sorait - idén sem volt ez másképpen, de ezen sorok alatt olvashatjátok is, hogy mire gondolok - sok más friss hír mellett.


Kattintsatok a részletekre, jó böngészést!

thamole

Hip-Hop Beats Vol. 3 - Harmadjára is kiváló a felhozatal


16 felvétel, nincs support, nincs előre megkreált menedzsment által irányított útvonal. Itt a szív diktálja az ütemet és a sorokat, a lélek pedig életben tartja ezeket a projekteket. Segítségükre továbbra is a lelkes a Hip-Hop Beats csoport tagjai és alapítója van, akik nem csak, hogy hisznek a feltörekvő tehetségekben, hanem mindent meg is tettek, tesznek azért, hogy felszínre kerüljön az igazi minőségi underground Hip-Hop zene. Van belőle bőven - jelentjük.

A negyedik részhez máris várják a felvételeket a hiphopbeatsgroup@gmail.com email címre. Egy másik email címre a hiphopbeatsremixes@gmail.com-ra várják egy új projektükhöz is a felvételeket, a projekt neve: Hip-Hop Beats Remixes, azaz a legjobb remixeiteket várják Tőletek, amelyet egy ismert, vagy éppen kevésbé ismert rap zenétekből kreáltok.

Mutassátok meg magatokat a világnak, és a világ higgyétek el oda fog Rátok figyelni - a raphírek stábja mindenképpen.

Letöltés és tracklista a részletekben.


thamole

Kings of Rap Clothing- Ami egykoron álom volt, mára valóság!


Kings of Rap?! Sokatmondó, de egyben elgondolkodtató név. Kik is a rap királyai? Mindenkinek más, de itt most egy kicsit másról van szó, mint amire először talán gondolna a kedves olvasó. Egy ruhamárka, egy életérzés, egy kreatív négy fős csapat, akik bebizonyították, hogy nincs lehetetlen - álmaink megvalósulását illetően.

"It was all a dream" - sokunknak ismerősen csenghet Brooklyn legendájának, Notorious B.I.G.-nek szavai. Egy négytagú magyar team megálmodta, megcselekedte és végül megvalósította saját álmait. Gyertek a részletekbe, hogy megtudjátok pontosan hogyan is...Érdemes lesz elolvasni.

Raphírfalatkák #117


Talib Kweli nemrég adott interjút, ahol többek között elmondta, hogy: '"Music Does Not Kill People. Corrupt Cops Kill People", azaz a "A zene nem öl embereket, de a korrupt rendőrök igen." Természetesen a brooklyni előadó azon eseményekre utalt, amelyek egyik legfrissebb vadhajtása a Baltimore-ban tapasztalható tüntetések sora, amelyeket néhány ember (emberek csoportja) miatt féktelen zavargásokként ír le a média - az igazság pedig az, hogy a legtöbb utcára vonuló ember igenis egy békés felvonulás miatt csatlakozott a megemlékezésekhez. Nem rabolni, nem törni-zúzni és nem önkényesen igazságot osztani mentek - Ők is csak, mint sokunk a földön csupán az igazságot keresték. Reméljük mielőbb rátalálnak, rátalálunk. A Hip-Hop ebben is nagy segítségükre lehet, főleg, ha olyan előadók emelik fel a szavukat és tollukat, mint Talib Kweli...

Minden további "igazság" számos előadótól, a részletekben található.


thamole

Raphírfalatkák #116


Nas a héten új albumot jelentett be egy orlandoi fellépése alatt. Ugyanekkor azt is közölte a közönséggel, hogy "halál minden árulóra", valamint mindenki jól válogassa meg, hogy kiket vesz maga köré. Az új album megjelenésének a dátumát a részletekben találjátok meg, számos friss hírrel egyetemben.

Jó olvasást, hasznos perceket!


thamole

Puff Daddy-n is múlt, hogy Mobb Deep néven lettek világhírűek + új lemez a láthatáron


Ki gondolta volna, hogy a több, mint 20 éve rendületlenül együtt menetelő páros - Prodigy és Havoc - neve mára nem Mobb Deep lenne. Ez talán azért is lehet érdekes, mert valójában egy pillanatnyi ötlet hatására döntöttek a mára legendás név mellett. A srácok a Billboardnak adtak egy interjút, amelyben szó esik több érdekes - a karrierjüket meghatározó mozzanatról is.

Gyertek a részletekbe, ahol vár Benneteket a Mobb Deep.


thamole

Hip-Hop Beats Vol. 2 - egy sikeres kezdeményezés még sikeresebb folytatása


A hazai Underground (földalatti) szcéna már-már megbonthatatlan érdekszövetségek egységeként tetszeleg a kultúra előtt hosszú évek óta, amely sok mindennek nevezhető, de őszintének nem. És akkor itt jön egy igazán földalatti kezdeményezés, amely nem egyes emberek adott csoportjának, hanem az egész kultúrának tesz óriási szolgálatot.

Az ötletgazda Lefty volt, a projekt többi tagja pedig Ti voltatok, akiknek semmi nem értékesebb néhány 16 sorosnál, amely becsülendő mai materiális világunkban. A kiadvány gondosan lett megszerkesztve, nem adva okot kételkedésre abban a tekintetben, hogy erre tényleg a legjobbak kerülhettek csupán rá. Ez nem jelenti azt, hogy aki nem került rá ne lenne tehetséges, ne lenne benne elég szív, csupán azt, hogy még keményebben kell dolgoznia és biztos állíthatjuk, hogy a sorozat harmadik részén már bizton találkozhat saját felvételével ezen a hiánypótló kiadványon.
Bita, Csotee, Kái, Heves Panoráma, ImmortalS, Lansky és Seca csupán náhány név, akikkel biztosan összefutsz a korongon miután letöltötted. Jó hallgatózást! Éljen az UG!


HIP-HOP BEATS VOL.2 LETÖLTÉS


thamole
Generálási idő: 0.04 másodperc
527,140 egyedi látogató