Kövess minket!

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2014.10.19. 18:28
340,921 látogató volt már a raphíreken október 9-ig, most pedig 19-én 353,305 egyedi látogatónál járunk, azaz 11 nap alatt 12 384 olvasó járt itt! Bless!

2014.10.08. 03:13
340,921 egyedi látogató THANK YOU ALL!!!

2014.09.30. 19:57
KATT A FAMOUS BANNERRA! RAPHÍREK WEBSHOP!!! Egy egyszerű regisztráció után már vásárolhattok is! peace, 'Mole

2014.07.21. 14:46
Fasza! Hopsin! Facebookra én is kitettem pár napja. Peace, thamole

2014.07.19. 12:17
https://www.youtub
e.com/watch?v=QBsA
2ETp7JA

Hirdetés 2

Üdvözlet

ÜDVÖZÖLLEK MAGYARORSZÁG ELSŐ SZÁMÚ HIP-HOP (USA) OLDALÁN! THAMOLE

CAPONE (Capone-N-Noreaga, Queens, New York, USA,) interjú a raphíreknek!


A CNN (Capone-N-Noreaga) páros egyik felével, pontosabban Capone-nal volt szerencsém interjút készíteni, amely számomra nagyon sokat jelentett, hiszen régóta (2000 óta) követem a srácok karrierjét, amely már 1995-ben elkezdődött, de első lemezük csupán 1997-ben látott napvilágot.

Egy 2000-es januári SLAM magazinban lettem először figyelmes rájuk, ahol is a „The Reunion” albumukat reklámozták, amely akkor sorban a második lemezük volt – mint később megtudtam. Be is szereztem a „The War Report” című lemezüket is, amely a „The Reunion” után természetesen nem okozott csalódást.

A csapat azóta is kedvenceim között szerepel, akik budapesti koncertje szerintem nagyon jó hangulatban telt és minden fontosabb slágerük, felvételük lement. Köszönet a Crazy Stylez-nak és Dj Nadirnak, hogy
elhozta a srácokat kis hazánkba.

Noreaga sajnos nem tudott már hajnalban interjút vállalni, de Capone készségesen válaszolt több kérdésemre is. Válaszaival és az interjúval remélem Nektek is feltudom dobni a napotokat – nekem feldobta ott és akkor. Köszönöm!


Irány a részletek menüpont az interjúért! :)

Raphírfalatkák #108


Hetekig nem jelentkezett ez az igen népszerű hírfolyama a raphíreknek, mert úgy éreztem kicsit nem árt, ha pihen a dolog. Viszont felfrissülve, de a lényegen nem változtatva jönnek az utóbbi napok legérdekesebb, olykor már banálisnak is mondható Hip-Hop hírei egyenesen a tengerentúlról.

Kattintsatok a részletekre és máris jó helyen fogtok járni. :)


THAMOLE

13 + 1 érdekes tény, amit nem is gondoltál volna kedvenc előadóidról!


Sok mindent tudhatunk egy előadóval a kapcsolatban, ha beütjük a nevét a google keresőjébe, de még akkor sem állíthatjuk, hogy mindent megtudtunk kedvencünkről, ha napokig a monitor előtt ülünk és elemezzük a különböző online média tartalmakat. Most olyan információkat találhattok meg a részletekben, amelyeket talán egyetlen keresőmotor sem hoz ki nyitó oldalon, de ha igazán beleássátok magatokat, akkor bárki számára elérhetőek. Jelen állás szerint az 'információ ásás' folyamatát szeretném megspórolni nektek. Remélem elégedettek lesztek.
Egy szó, mint száz irány a részletek!

Végre Hivatalos: RAPHÍREK WEBSHOP x FAMOUS CLOTHING x RADII SHOES CALIFORNIA!


Hosszú egyeztetés és szervezés után végre elmondhatom, hogy eljött az idő, amikor a raphírek oldaláról is megvásárolhatjátok a legjobb Famous Stars and Straps ruhadarabokat, valamint kiegészítőket. De, ha ez nem lenne elég, akkor a bejelentésemet megspékelném még azzal, hogy a világhírű ugyancsak Kaliforniai székhelyű RADII cipőket is megtaláljátok nálunk, amelyek prémium képviselnek hosszú ideje. Egy rövid regisztráció után az oldalon már vásárolhattok is, de előtte ismerjük meg röviden a két márkát. Mindkét márkát Kosahuba Kazub Tamás kizárólagos forgalmazásában vásárolhattok meg itt Magyarországon! Hódmezővásárhelyi üzletük címe: Szegfű utca 8. (Üzletvezető: Böngyik Dávid). Keressétek őket is bátran, vagy nézzetek be az üzletbe hétköznapokon 10-től este 6-ig.

A Famous Clothing neve természetesen egybe forrt Travis Barker világhírű dobos (és a Blink 182 csapat alapító tagja) nevével. Friss színek, merész minták, és sportos tervezés, amely minden viselőjéből azt az érzést váltja ki, mintha rá öntötték volna ezen ruhadarabokat. A webshopon keresztül megtalálhatjátok a legfrissebb termékeket és természetesen az esetleges akciókat is.
A márka üzenete: Live Fast, Die Fun. Check it out!
Akik viselik és öregbítik a Famoust évek óta: B-Real (Cypress Hill), Sonic Syndicate, Tim Armstrong, Rob Aston, Lil Jon, Roger Argenis, Phil Court, Craig Fairbaugh, DJ Premier, Cassidy, Paul Wall, Birdman, The Game, Adil Omar, Kim Kardashian, Eminem, Yelawolf, Hopsin, Steve Jocz (Sum 41), és Fergie a The Black Eyed Peas-ből. Nem semmi lista...
Kattintsatok a képre és máris a webshopon találhatjátok magatokat, ahol várnak benneteket a legjobb pólók, pulóverek, ingek, nadrágok és számtalan kiegészítő! Katt!A Radii Footwear 2008-ban alakult dél-kaliforniai székhelyű cipőgyártó cég. Elindítva a féktelen szenvedélyű, művészi és magas minőségű varrott cipők és csizmák új korszakát. A meghatározott céljaik és azok megvalósulását tekintve nem ismernek határokat, egy kreatív stílus, amely kihasznál minden adódó
lehetőséget, hogy egyedit alkossanak számunkra.

A Radii cipők célja, hogy meghaladja a jelenlegi fogyasztói elvárásokat, azáltal, hogy minőségi termékeket
és kreatív koncepciókat kelt életre, a kényelem és a hosszan tartó érték szellemében. Futurisztikus minták és anyagok, valamint klasszikus stílus és részletesség jellemez minden lábbelit, amelyek bizalmat sugároznak az ambiciózus és jövőbe tekintő viselőik számára.
A farmer anyag sose tudott igazán divatba kerülni, de a Radii ezen is változásokat ért el. A bőr pedig örökzöld és mindig is divatban volt, amelyből a Radii tervezői is mindig a prémium minőségre törekszik.
További részleteket a pontos modellekről itt találtok illetve, ha bal oldali képre kattintotok, amelyen éppen Jay-Z sokszoros grammy-díjas rapper viseli egyik kedvenc cipőmárkáját:
FAMOUS x RADII SHOES Raphírek Webshop

Minden, ami aktuális és friss a G-Unit-ról + Ki is pontosan Kidd Kidd?!

A G-Unit visszatérést a nyár elején papírra vetettem és örömmel tölt el, hogy szavaim nem váltak egy szürke ködben elvesző frázisokká. Nem bizony, hiszen a csapat töretlenül ad koncerteket és klipek terén is már háromnál járnak. A csapat egységet megtörni próbálkozó ellenséges nyilatkozók (élükön Game-el) erejüket vesztették, és nem csak financiálisan, hanem a tengerentúli listákat is meghódítva tarol a Unit.
Az új EP "The Beast Is G-Unit" (A "The Beauty Of Independence" folytatásaként) címmel úgy volt, hogy még késő ősszel napvilágot lát, de Tony Yayo elmondta, hogy kora decemberben jön ki az anyag. A korong 6 felvételt fog tartalmazni elődjéhez igazodva, de a hírek szerint egy bónusz felvétel is helyet kap majd.
Ha már bónusz: előző "The Beauty Of The Independence" lemezükről 2 nóta lemaradt, amelyet akár a napokban, de maximum a hetekben hallani fogunk - tudhattuk meg Young Bucktól.


A csapat magját alkotó tagok (Tony Yayo, Lloyd Banks, 50 Cent és Young Buck) mellett itt egy 'új' ember, aki ugyan már 2011 óta a Unitot erősíti, de mégsem tudunk róla véleményem szerint szinte semmit. Korrigáljuk ezt:
A továbbiakért gyertek a részletekbe!

Thamole

Snoop Dogg: "Nem volt pénz a rapben, amíg nem jött Master P."


Snoop Dogg címadó mondata már csak azért is lehet sokak számára érdekes, mivel a rap sztár a No Limits előtti időkben a hírhedt pénzgyáros és sötét ügyleteiről (is) ismert Suge Knight szárnyai alatt rappelt éveken át. Tupac halála után viszont a triumvirátus is szétesett (Dre, Snoop és Pac). A váltás sokakat megdöbbentett, mert Snoop egy olyan labelt választott, ami ugyan anyagi biztonságot nyújtott neki, de a kreatív rész már ennyire nem volt céljait tekintve adekvát számára.

Egy friss interjúban ezekről az időkről is beszélgetett saját készítésű talk-showjában, ahol a vendégei a G-Unit tagjai voltak. Most viszont lássuk mit mondott Snoop Dogg aka Lion azokról az időkről.
Snoop:"Ha nem lett volna a No Limit kiadó, akkor nem lenne még ma sem pénz a rapben. És sokan úgy nézhetnek, hogy mit beszél ez, talán megörült, de n**a nem volt pénz a rapben, amíg Master P nem jött a színre. N***a, megjártam a Death Row kiadót is. Több pénzt csináltunk, mint bárki és bármelyik kiadónál sikeresebbek voltunk. Suge-é volt az összes pénz. Adott belőle egy kicsit nekünk is. De, amikor Master P feltűnt, akkor a No Limit-nél mindenkinek volt pénze. Volt pénzünk, fegyvereink, kocsik, minden. Köszönöm Master P." - zárta múltidéző gondolatait Snoop.

A No Limit kiadó sikerét bizonyítja, hogy saját ruhamárkát és profi sportolókat is szponzoráltak azokban az időkben (1998 - 2006), valamint egy kábelcsatornában is részesedése volt a vezérnek P.Miller úrnak.
Snoop hangot adott azon véleményének is, amely tisztán leírja napjaink hip-hop kultúráját...

A hír folytatásához kattintsatok a
részletekre.

Thamole

Rapperek és 'híres' gyermekeik


Egy szimpla összeállítást szeretnék most mindenki figyelmébe ajánlani, amely arról hivatott betekintést engedni az olvasónak, hogy miként lehet egy világhírű előadó gyermeke is ismert és elismert a szakmában (vagy éppen azon kívül). A cikkben megtalálható lesz Lil' Wayne, T.I., Rev Run, Nas és még néhány ismertebb előadó gyermekei, akik ha nem is teljesen önerőből, de jó úton járnak a világhírnév felé.
Lássuk kik is ők, irány a részletek!

A bolygó neve: Capland


Van egy hely, amely eddig is létezett, de kis-hazánkban nem kapott komolyabb teret az online éterben, ez pedig nem más, mint egy "földrész", ami csak a sapkákról szól. De nem is akármilyen sapkákról, hiszen a világ legnagyobb baseball sapkákat gyártó cégét köszönthetjük Magyarországon, a New Era-t.
Ki ne ismerné a klasszikus zászlós logót, amely ott figyel minden komolyabb sapka-remekművön világszerte. Milliók indulnak el naponta otthonról kedvenc darabjaikkal a munkába, iskolába vagy csak éppen a sarki közértbe.
Fullcap, snapback, strapback,pulóver, póló, kabát,nadrág, öv, táska, valamint különböző kiegészítők....és minden mi szem szájnak ingere.
Összefoglalva: nagyon széles választék, mind szín és modelleket, kiegészítőket tekintve - ez a Capland.
Talál itt magának sapkát és kiegészítőket (pulóver, póló, sapkatartó táska, sapkatisztító szerek) kicsi és nagy, fiú és lány, azaz mindenki. A bő választék mellé a nyitási akció is igen csábító, hiszen az első 100 rendelő ingyenes házhoz szállításban részesül. Az oldalon folyamatosan nyomon követhetitek az aktuális akciókat.

A weboldal nagyon szép küllemmel rendelkezik és könnyen áttekinthető, ami úgy gondolom csak erősítheti az oda ellátogatók vásárlási szándékát.

A oldalt ide kattintva éritek el. Jó nézelődést és vásárlást kívánunk Nektek!
Generálási idő: 0.05 másodperc
360,320 egyedi látogató