Kövess minket!

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2014.07.21. 14:46
Fasza! Hopsin! Facebookra én is kitettem pár napja. Peace, thamole

2014.07.19. 12:17
https://www.youtub
e.com/watch?v=QBsA
2ETp7JA

2014.04.07. 22:05
B)

2013.12.31. 03:45
2013. április 20-a óta -- > 169,289 egyedi látogató KÖSZÖNET NEKTEK!

2013.07.16. 22:43
Srácok honnan tudok magyaroról jó rap albumokat rendelni?

Hirdetés 2

Üdvözlet

ÜDVÖZÖLLEK MAGYARORSZÁG ELSŐ SZÁMÚ HIP-HOP (USA) OLDALÁN! THAMOLE

Rapperek, akik egykoron hajléktalanok voltak!


Ki gondolná, hogy a mára mogulokká és befolyásos üzletemberekké váló amerikai előadók között is találunk olyan népszerű és világszerte ismert előadókat, akiknek bizony nem volt fenékig tejfel az élet egy időben.
A cikk borítóképén Jay-Z látható, aki mint tudjuk mára a Hip-Hop egyik legbefolyásosabb alakja és nehezen hinnénk róla, hogy egykoron ő is hajléktalan volt.
A részletekben megtaláljátok a többi rappert, aki a múltban még akár az aszfalton is tenghette a mindennapjait...

Raphírfalatkák #105


A héten Eminem rekorddöntése a londoni Wembleyben, illetve Lebron James átigazolása mozgatta meg a legjobban a Hip-Hop világ sajtóorgánumait. Mi is természetesen hírt adunk ezen jeles eseményekről, de ezeken túl sok fontos esemény történt a tengerentúlon, amelyekről a részletekre kattintva bővebben olvashattok is hírfalatkák formájában.

A nap híre, ami kivételesen nem Hip-Hop: Lebron James otthagyja a Miami Heatet! (Nyilatkozattal)


Nem a rap világát erősíti a következő hír, de sokatokat talán érdekelhet, hogy az NBA egyik legjobb és már fiatal kora ellenére legendássá váló Lebron James otthagyja a Miami Heatet egykori csapata a Cleveland Cavaliers kedvéért, ahol 7 szezont húzott le korábban, viszont egyetlen egy bajnoki címet sem sikerült velük megszereznie. Ezzel szemben a Miamiba 25 évesen átigazoló James 2 bajnoki gyűrűt tudhatott magáénak, illetve itt alkotott legendásan remek párost a már 2006-ban bajnoki címet nyerő Dwyane Wade-el.

Lássuk döntésének okát, annak a játékosnak, aki generációjának legnagyszerűbbje kétségkívül.
Lebron James Ohio északkeleti részén, Akron-ban nőtt fel, és ezzel a hellyel a kapcsolata a mai napig meghatározó számára. Erről nem is lehet talán ékesebben szólni (írni), mint ahogy azt nemrég Ő maga tette meg.
Lebron James: "A kapcsolatom Ohio északkeleti részével fontosabb, mint a kosárlabda. Ezt még nem ismertem fel 4 évvel ezelőtt, de most igen. Nem ígérek bajnoki címet. Tudom milyen nehéz azt elérni. Még nem állunk rá készen. Semmi esetre sem. Természetesen én nyerni akarok jövőre, de realista vagyok. Ez egy nagyon hosszú folyamat lesz, sokkal hosszabb, mint az volt 2010-ben." - mondta el a 29 éves kosaras, aki egy fiatal csapatban fogja magát találni Clevelandben, ahol olyan játékosok, mint Kyre Irving (22) fogják segíteni a bajnoki gyűrűk megszerzésében.

Hogy mit hoz a jövő azt nem tudhatjuk, de nagyon sok sikert kívánunk Lebron James-nek, régi-újdonsült csapatában!


THAMOLE

Tupac halálából viccet csinált a CIA?!


Tupac Amaru Shakur halálával kapcsolatban számtalan teóriát hallhattunk már. Arról a bizonyos 1996. szeptember 7-i napról sokan mondtak már sok mindent, de talán a CIA ebből a sorból kimaradt, eddig...
A minap lehetőséget biztosítottak arra, hogy megválaszolják azon öt kérdést, amely a legtöbbször felvetődött irányukba az emberek részéről. Nos, ez a kérdés talán nem is annyira meglepő, sokan azt szeretnék tudni, hogy valójában él-e Tupac még. Sokan hiszik ugyanis, hogy igenis a CIA bizton tudja hol tartózkodik Tupac. A CIA talán vicces kedvében volt (nem tudni), de twitteren keresztül üzente meg a sokakat hatványozottan érdeklő választ: "Nem, mi nem nem tudjuk hol van Tupac." - írták ki a népszerű csiripelős oldalra.
Életben maradásának teóriáját erősítette meg nem is olyan régen maga Suge Knight is, aki Tupac halálakor vezette azt a bizonyos Bmw-t. Szerinte nem létezik, hogy a rendőrség végül minden terroristát kézre kerít, de Tupac gyilkosát a mai napig nem voltak képesek előkeríteni. Szerinte Tupac talán most éppen valahol szivarozik és sütteti hasát egy eldugott kis országban.
Halálos (később) lövéseinek a helyszínre érkező első las vegasi rendőrnek elmondott utolsó szavaival zárnám ezen írásom, amely Pac lázadó énjét teljes mértékben alátámasztja: "Fuck You".


Tupac halála számomra kétségbevonhatatlan (sokunk számára), Nyugodjon Békében minden idők egyik legnagyobb hatású előadója!

Raphírfalatkák #104


A héten történtek nagy bejelentések albumokkal, koncertekkel és közös felvételekkel kapcsolatban, amelyre ékes példa Eminem és Trick Trick újbóli 'egymásra találása', amely a Detroiti hip-hop szempontjából csakis pozitív hozadékkal járhat majd. További történések is realizálódtak a tengerentúlon, de ezekért már megkérném a kedves olvasót, hogy tegyen egy kirándulást a részletek menüpontba és olvassa végig az e-heti aktuális raphíreket - itt a raphíreken.

THAMOLE

Rick Ross-t 100 ember elzavarta Detroitból (Rozay az életét féltette és nem lépett fel)


Rick Ross múlt szombaton nagyon félhetett Detroitban, hiszen még egy telt házas koncertet is lemondott, ahol a beszámolók szerint 100 ember várta őt a helyszín előtt - persze nem nagy szeretettel. Rozay félhetett is, vagy mégsem? Lássuk!
Meghívták a Hot 107.5's Summer Jamz-re, amely a Chene Park-ban volt megtartva. Rick Ross meg is érkezett, de 100-150 ember egyszerűen útját állta a floridai székhelyű rappernek.
Az ok: Trick Trick és Royce Da 5'9". Hogy miért ők? Nemrég kijött egy felvétel "No Fly Zone" címmel, amelynek üzenete és mondandója egyértelmű. Semmilyen olyan előadó ne jöjjön Detroit városába és keressen ott nagy pénzeket (mondjuk egy koncerttel), aki nem működik közre detroiti előadókkal, illetve semmilyen színtéren nem vállal sorsközösséget a detroiti hip-hop közösséggel.

Minden további részletes információ a részletekben található meg!

THAMOLE

Raphírfalatkák #103


Itt a friss raphírfalatka áradat, most már hivatalosan is a nyár jegyében. Jönnek lemezek a nyáron, illetve az ősz folyamán is, amelyekre megéri mindenkinek odafigyelnie. Azonban, hogy kiknek és mikor jönnek ki ezek az említett lemezek, azokat csakis a részletekben találjátok meg.

KÉSZÜLJETEK! JÖN A FRESH ISLAND FESZTIVÁL (PAG-SZIGETÉN, július 23-26.)


Immár harmadik alkalommal csábítja el a nagyérdemű Hip-Hop közönséget a Fresh Island fesztivál. Nem is akárhová várnak bennünket a szervezők, hanem Horvátország egyik legnépszerűbb parti-strandjára, a tengerparton elhelyezkedő Pag-szigetén, Novaljában (Zrce Beach). A hely csodálatos, a nyár tombolni fog, de a július 23 - 26. között odalátogatók annál inkább.
Az idei fellépők névsora illusztris és igazodik az előző két év line-up-jaihoz, ahol világsztár fellépők már akkor sem hiányozhattak a repertoárból.
Akik most tiszteletüket teszik: Rick Ross, Method Man & Redman, Pusha T és a legendák legendája DMX.
Ha már nyaralást terveztek és esetleg pont a horvát tengerre esne a választásotok, akkor júliust szemeljétek ki és irány Pag-szigete, valamint a Fresh Island Fesztivál. Nem fogtok csalódni, mert aki már járt ott...szóval a többit úgyis sejtitek.
A pontos jegyárakért kattintsatok IDE (JEGYÁRAK!!!). Nagyon baráti árakkal találkozhattok, amely sokatok pénztárcáját megkíméli majd.
Are You Fresh!?


Generálási idő: 0.04 másodperc
282,027 egyedi látogató