Kövess minket!

Hirdetés 2

Üdvözlet

ÜDVÖZÖLLEK MAGYARORSZÁG ELSŐ SZÁMÚ HIP-HOP (USA) OLDALÁN! THAMOLE

BBallNation.hu - egy új üstökös a kosarasok égboltján, amelyet nem lehet nem észrevenni


A kosárlabda mára egy globális sikernek örvendő sportág, ami nem véletlen van így. Akár teremben, akár a szabadban, a lényeg, hogy pattogjon a labda és összejöjjenek a barátok, haverok. Itthon nagyon ritka, hogy aki kosárlabdázik, ne legyen legalább egy kedvenc kosarasa a tengerentúlról, az NBA-ből.

A játékosok mindig egy-egy aktuális modellel indulnak csatába a parkettán, amely cipők minden értelemben a prémium kategóriába sorolandók. Nincs mese, ha valakinek mondjuk Lebron James, Kobe Bryant vagy éppen Derrick Rose a kedvenc játékosa , akkor majdnem törvényszerű, hogy szeretne az áhított játékos cipőjében szerepelni. A BBall Nation (Kosárlabda Nemzet) nagy fába vágta a fejszéjét, mert ők nem elégednek meg azzal, amit más üzletek nyújtani tudnak – nem, mert ők másra vállalkoztak. A legfrissebb és legnépszerűbb modelleket hozzák el számotokra hétről- hétre.Nagyon szép és összeszedett oldal vár bennünket, a BBallNation.hu felületén, ami máris sokatmondó lehet az avatott szemeknek: az oldal készítői fontosnak tartják, hogy ne csak a termékek, de maga a design is sokakban mély nyomot hagyjon. Garantáljuk. hogy fog is!
Az oldalon nagyon széles kínálattal találhatja magát szemben, aki felnéz. Az Air Jordan 1, vagy Lebron James legújabb 12-es szériájának a darabjai ugyanúgy megtalálhatóak a webshopban, mint mondjuk Derrick Rose 3.5-ös modellje (több színben). Az oldalon található cipő márkákat nem hiszem, hogy bárkinek is be kellene mutatnunk: Nike, Jordan és Air Jordan, Reebok valamint az Adidas képviselteti magát az oldal igen erős felhozatalában.


Az oldalon nem feledkeztek meg a gyengébbik nem képviselőiről és a divatos sneakerek kedvelőiről sem. Találhattok számtalan klasszikus modellt, mint például a Nike Air Force 1, vagy a manapság divatos Adidas ZX Flux lépőket is. A pontos modellek és színek megtekintése erősen ajánlott minden sneaker fannak. :)

Az oldal folyamatosan frissül, és ezt nyomon is tudjátok követni a webshop hivatalos facebook
oldalán.
Rendeléseiteket a nap 24 órájában várják, amelyeket a lehető legrövidebb időn belül kis is szállítanak számotokra.

Kedvenc csapatának vagy játékosának ki ne hordaná sapkáját, ha arra lehetősége nyílna?! Nos, erre is lehetőségetek nyílhat, ha tesztek egy kis látogatást az oldalra, hiszen ott a legautentikusabb Mitchell & Ness, Starter, New Era és Cayler & Sons snapback és strapback sapkák is megtalálhatóak a legvagányabb cipők mellett.Természetesen akciókkal és játékokkal is folyamatosan találkozhattok a BBallNation.hu oldalán, illetve FB oldalán, amit mindig érdemes szemmel tartani, lájkolni és megosztani az aktuális kedvezményekért és nyereményekért.

Ezer szónak is egy a vége: mindenkinek, aki a cipők és sapkák szerelmese tiszta szívvel ajánljuk ezt az oldalt, mert számunkra már bizonyította, hogy létjogosultsága van a hazai piacon, amelyen egy igazi unikum lehet rövid időn belül.


A weboldalt a következő linkre kattintva érhetitek el: BBallNation.hu.

Természetesen a legnépszerűbb közösségi oldalon is megtaláljátok őket, mégpedig itt: BBallnation facebook profil.

Nem ismered Memphis 'királyát', Yo Gottit? Itt a lehetőség, hogy megtudj róla mindent!


A magát memphis királyának nevező(KOM=King Of Memphis) Yo Gotti hosszú idő után új mixtape-t adott ki a rajongók számára. A „Concealed”(elrejtett,eltitkolt) névre hallgató mixtape 13 számot vonultat fel olyan közreműködőkkel, mint Lil Boosie, Kevin Gates, Lil Bibby, Sly Glizzy , Jadakiss valamint Rich Homie Quan. A producer listára tekintve arra lehetünk figyelmesek, hogy lehetőséget ad az új feltörekvő tehetségeknek. Elsőként az „I Feel Like”(feat.Boosie Badazz)-hez érkezett videóklip még október elején, de biztos vagyok benne, hogy érkezik még más számhoz is videó a közeljövőben. Gotti az utóbbi időben a saját kiadójának(CMG=Collective Music Group) kiépítésén dolgozik ennek tudható be, hogy ingyenes cuccul már jó ideje nem jelentkezett...

A cikk folytatódik, amelyet természetesen a részletekben találtok ismét.

Kalci

A botrány már javában tart...Funkmaster Flex showjában 'ment neki' Jay-Z-nek!


A cím egy pillanatra ugyan, de félrevezető lehet, ugyanis csupán verbálisan ment neki a legendás Hot97 műsorvezetője Jay-nek. Nagyon keményen fogalmazott a népszerű dj és rádiós műsorvezető. Funkmaster Flex-szel évekkel ezelőtt készült egy interjú, amely a digitális világbanbetöltött szerepéről szólt, és kitért egy új applikációra is, amelyet ő talált ki. Ennek a neve 'DJ Funk Flex app' volt, amely sokak érdeklődését felkeltette - többek között Jay-Z-jét is. Egy állítólagos áll-újságírót küldtek Flex-hez, aki tematikusan kifaggatta őt az applikáció minden fontosabb tudnivalójáról (ötlettől a pontos megvalósulásig, célközönség elérése stb.).
Ezek után sokáig csend és hallgatás volt, de most január 16-án valami történt, ami Flex dühét kivívta.

Jay-Z 'Life + Times' weboldalától kereste fel egy újságíró, aki arról szeretet volna egy cikket írni, hogy pontosan milyen szerepe van a Dipset visszatérésében. Ez alapvetően is már érdekes, abból a szempontból, hogy Jay-Z 40/40 klubjában már sok éve tiltó listán van bármilyen Dipset felvétel lejátszása, korábbi ellentéteik okán természetesen. Nem is értette, hogy miért akar bárki vele arról interjút készíteni a szerepéről a Dipset visszatérését illetően. Flex nem adott semmilyen interjút, viszont élő műsorában előtörtek belőle korábbi sérelmei az applikációját illetően. Első körben egy szemétnek nevezte Jay 'Life + Times' weboldalát, amit szerinte senki sem látogat és alapvetően csak képekkel van telepakolva. Másodkörben jogi lépéseket helyezett kilátásba, mivel a weboldal egy új Jay-Z applikációt népszerűsít, amely egy az egyben az ő saját ötletén alapszik - így lopás, amit Jigga és cége véghezvitt.
Flex elmondta azt is, hogy több órán keresztül próbálta Jay-t elérni, de sikertelenül, majd egyszer csak Jigga küldött neki egy sms-t, amelyben mindösszesen annyi állt "This is HOV". Ezt a képet posztolta is instagramjára Flex és ez írta alá: "Igazán? Miután órákon keresztül próbáltalak privátban felkeresni te visszaírsz nekem kapitális betűméretet használva?????? Mit gondol ez a srác 1997-et írunk??? Másnap este 7-kor kapok tőled egy üzenetet??? A tiszteletről vehetnél pár leckét." - írta Flex.
Közben csütörtökön már ki is jött egy Dipset diss track Jay-Z-nek címezve természetesen, a felvétel Flex szavaival kezdődik, amelyek korábban a rádió show-jában hangoztak el. Ezt a részletekben hallgathatjátok meg.

A sztori itt tart, a fejleményekről tudni fogtok ezt garantálom


thamole

Meglepő tények kedvenc rappereinkről


Tudtad, hogy amikor először megmutatta Ice Cube a "Fuck the Police" szövegét Dr. Dre-nek, hogy ő mit reagált rá?
Tudtad, hogy mit álmodott meg 21 évesen Kendrick Lamar? Hallottad már azt, hogy Tyler The Creator hogyan eszi az almát, vagy hogy miért viseli fogmosás közben is a láncait? Ezen felül tudtad, hogy érdemes benézni a részletekbe, hogy még több érdekes ténnyel találd szembe magad (a fentiek válaszaira is természetesen). Szval tudjátok, hogy akkor mi a teendő...


Irány a részletek!

Hamis hírek terjednek DMX új lemezéről a világhálón - egy sem igaz belőlük!


A világhálón hétfő óta olyan hírek keltek lábra, amely szerint a legendás yonkersi rapper DMX kiadja soron következő nagylemezét, amelyet, mint sokan állították egy meglepetés lemeznek szánja és ezért is nem lehetett semmilyen előzetes promócióival szembetalálkoznia egyetlen rajongójának sem.
A hírek, híresztelések nemhogy csak nem igazak, de mint megtudtuk még az első nóta is csak ezután lát valamikor a közeljövőben napvilágot. Az már csak a hab a torta tetején, hogy a borító is egy kreálmány (újításnak szánta talán a szerző, hogy Dmx meglepetés albumot akar kiadni, és ehhez akkor egy összevagdosott borító is dukál). A lemezhez megadott a legtöbb oldal egy tracklistet is, ami remélem, már nem lep meg senkit sem, de szintén hamis. A feltüntetett számok közül szinte az összes elérhető már akár 2008-óta az interneten.
Sok rajongó is kiszúrta ezt, illetve sokan azt sem értették egyáltalán, hogy mégis miért nem jött ki egyetlen egy felvétel sem az albumot megelőzően. A választ most már tudjuk: mert nincs semmilyen album, amely a jövő héten kijönne.
Az ügyben megkeresték a szuper-producert és jó barátot is, azaz Swizz Beatz-et, aki ki is adott egy rövid nyilatkozatot.
Swizz:
"Amikor X visszatér, arról ti mindannyian 100%-osan értesülni fogtok. Állítsuk meg az ilyen hamis albumok híresztelését!" - hozzátette azonban még azt is, hogy bomba erős lemez várható a legendától, amelyről annyira azért nem is sokára érkezni fog az első kislemez.

Reméljük nem csalódott most senki sem közületek, hogy mégsem lesz új lemez január 13-án "Redemption of the Beast" címmel, de ha mégis, akkor az adjon mindenkinek erőt, hogy Swizz Beatz ígérete szerint igenis jön a 'valódi' nagylemez - ami már nem meglepetés lesz, maximum abban az értelemben, hogy X falakat lebontó régi önmagával találkozhatunk majd a korongon.

Raphírfalatkák #112


Tegnap egy békés menet haladt végig Los Angeles utcáin élükön Tyga-val és Game-el többek között. Az utóbbi időkben afro-amerikaiak ellen elkövetett rendőri túlkapások (halálos) ellen tiltakoztak.
A HipHop világ manapság kevés dologban tud közös nevezőre jutni, de ez egy olyan pont volt az ő életükben, amely összefogásra hívta fel a figyelmüket, hogy közösen együtt tiltakozzanak az ellen, amely elkerülhető lenne.
9th Wonder mondta nemrég, hogy akármilyen dátumot is írunk a rasszizmus továbbra is teljes mellszélességgel velünk - pontosabban köztünk él.

Ezen bevezető sorok után kérlek benneteket tekintsetek a részletek közé, ha érdekel benneteket mi minden történt még a tengerentúlon HipHop ügyileg.


Thamole

RADII SHOES CALIFORNIA a RAPHÍREK WEBSHOPJÁBAN


A Radii Footwear 2008-ban alakult dél-kaliforniai székhelyű cipőgyártó cég. Elindítva a féktelen szenvedélyű, művészi és magas minőségű varrott cipők és csizmák új korszakát. A meghatározott céljaik és azok megvalósulását tekintve nem ismernek határokat, egy kreatív stílus, amely kihasznál minden adódó lehetőséget, hogy egyedit alkossanak számunkra.

A Radii cipők célja, hogy meghaladja a jelenlegi fogyasztói elvárásokat, azáltal, hogy minőségi termékeket és kreatív koncepciókat kelt életre, a kényelem és a hosszan tartó érték szellemében. Futurisztikus minták és anyagok, valamint klasszikus stílus és részletesség jellemez minden lábbelit, amelyek bizalmat sugároznak az ambiciózus és jövőbe tekintő viselőik számára.
A farmer anyag sose tudott igazán divatba kerülni, de a Radii ezen is változásokat ért el. A bőr pedig örökzöld és mindig is divatban volt, amelyből a Radii tervezői is mindig a prémium minőségre törekszik.

További részleteket a pontos modellekről WEBSHOPUNKBAN találtok, ha az oldal tetején található famous store képre kattintotok vagy ide:
RAPHÍREK WEBSHOP.

Jó vásárlást!


Ezen a képen Jay-Z sokszoros grammy-díjas rapper viseli egyik kedvenc cipőmárkáját a RADII-t, azon belül is a Moonwalkert, amelyet nálunk is megtudtok vásárolni.

A déli legenda Project Pat új mixtappel töri meg a csendet


A Memphis-i rapper(Juicy J idősebb fívére) kiadta a „Cheeze N Dope” mixtape sorozat 3. részét aminek STREETGOD nevet adta. Hogy nagyképűen-e ? Pat múltjára tekintettel egyáltalán nem nevezném nagyépűnek ezt a címet ,ugyanakkor hallottunk már mostanában ehhez hasonló jólhangzó kicsit sem szerény neveket mint pl TRAPGOD aka Gucci Mane vagy szintén említhetnénk Gabriel Hart-ot a neves videóklipp rendezőt, aki „VIDEOGOD” néven jelenteti meg legújabb munkáit...

Folytatás a részletekben. Kattintsatok feltétlen!

Kalci
Generálási idő: 0.04 másodperc
421,418 egyedi látogató