Kövess minket!

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2014.11.15. 03:47
Kösz haver! Jó féle déli muzsika! Küldhetsz még, amennyi belefér!

2014.11.14. 18:56

2014.10.19. 18:28
340,921 látogató volt már a raphíreken október 9-ig, most pedig 19-én 353,305 egyedi látogatónál járunk, azaz 11 nap alatt 12 384 olvasó járt itt! Bless!

2014.10.08. 03:13
340,921 egyedi látogató THANK YOU ALL!!!

2014.09.30. 19:57
KATT A FAMOUS BANNERRA! RAPHÍREK WEBSHOP!!! Egy egyszerű regisztráció után már vásárolhattok is! peace, 'Mole

Hirdetés 2

Üdvözlet

ÜDVÖZÖLLEK MAGYARORSZÁG ELSŐ SZÁMÚ HIP-HOP (USA) OLDALÁN! THAMOLE

Stephco: "Számomra az Mc-zés alapvetően hobbi, azt csinálom, amit szeretek..."


Stephcot sokan ismerhetik, akik valaha hallottak arról a pezsgő hiphop életről Székesfehérváron, amelynek ő az egyik alapköve és egyben zászlósa. Franciaországban született, de kis hazánkban tanult és alapított családot, ,majd vált szerves részévé a hazai hiphop kultúrának.
Sokrétű személyiségét és tálentumát mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy ő egy személyben rapper, producer, menedzser, koncertszervező (rendezvény) és klubtulajdonos. Aktívan űzi mindet, és most is friss projekteken dolgozik teljes gőzzel - hazai és külföldi sztárokkal egyaránt.

Viszont beszéljenek helyettem azok a sorok, amelyeket maga az érintett osztott meg velünk nemrégiben. Az interjú során egy olyan embert ismerhettek meg, akire igaz a mondás: "Mindenki a saját sikerének a kovácsa."

Az interjú a részletekben olvasható el teljes egészében. Érdemes megtekinteni, mert nem mindennapi emberrel ismerkedhettek meg.

Raphírfalatkák #110


110 rész, 110 alkalom, amelyet eddigi története során megélt ez a sorozat. Őszintén remélem, ha az eddigiekkel megvoltatok elégedve, akkor ezen túl is velünk tartotok és aktivitásotokkal életben tartjátok nem csak ezt a sorozatot, de magát az oldalt is.

Friss Hip-Hop hírekért pedig most sincs más dolgotok, mint a részletekre kattintani.


Kid Cudi és Method Man egy új sorozatban kaptak szerepet


Kid Cudi és Method Man nevét nem sok közös többszörös köti össze, de egy valami most már igen. A CBS felkérte mindkettőjüket egy új dráma sorozatra, amely a "Scorpion" címen fut a tengerentùlon nagy sikerrel.
A sorozat egy-egy részében fog feltűnni a két sztár, szerepeik szerint igen különböző karaktereket alakítva. Kid Cudi ebben az évben feltűnt a "Need for Speed" mozivászonra álmodott verziójában, amely úgy fest elég is volt ahhoz, hogy kedvet kapjon a kamerák előtti szerepléshez (klipjein túl persze).

Lássuk, hogy jelen esetben kinek a bőrébe kellett bújnia. A "Scorpion"-ban (egy maroknyi zseniről szól, akik a világot érintő globális problémákra keresik a megoldásokat egyesült erőkkel) egy zseni szerepét játsza Cudi, aki megfejtette azt a matematikai algoritmust, amely segítségével el lehet készíteni a tökéletes pop slágert. A sorozat előzeteséből megtudhatjuk, hogy példaként hozzák fel a mára világhírű Ryan Lewis & Macklemore párost, akiknek szintén a zseniális képességekkel megáldott Cudi írta meg egy képlet alapján a slágereket - utalva arra, hogy másképpen nem is magyarázható 'bődületes' sikerük.
Most pedig lássuk Method Man milyen szerepben látható a sorozatban. A Wu-Tang Clan mindenese egy nagyon kemény és könyörtelen Hip-Hop producert játszik, amely szerep testhez álló hozzá - legalábbis a sorozat készítői szerint. Method Man saját elmondása szerint is nagyon élvezte a forgatást.
A részt november 10-én vetítették az Usa-ban a CBS-en "Risky Business" címmel. Mindenkinek ajánljuk, akinek felkeltette az érdeklődését egy fél tucatnyi ember élete, akik saját korunk legégetőbb problémáit próbálják néhány laptop és saját képességeik felhasználásával megoldani.

Raphírfalatkák #109


Jöjjenek, jöjjenek a hírek, amelyek sokakat érdekelhet kis hazánkban. Szó lesz benne néhány vidámabb és néhány szomorúbb hírről is, amely kedvenc előadóinkat érinti.
Hogy megtudjátok mi történt, mikor és kivel, nincs más dolgotok csupán a részletekre kattintani.

Jó böngészést!


THAMOLE

CAPONE (Capone-N-Noreaga, Queens, New York, USA,) interjú a raphíreknek!


A CNN (Capone-N-Noreaga) páros egyik felével, pontosabban Capone-nal volt szerencsém interjút készíteni, amely számomra nagyon sokat jelentett, hiszen régóta (2000 óta) követem a srácok karrierjét, amely már 1995-ben elkezdődött, de első lemezük csupán 1997-ben látott napvilágot.

Egy 2000-es januári SLAM magazinban lettem először figyelmes rájuk, ahol is a „The Reunion” albumukat reklámozták, amely akkor sorban a második lemezük volt – mint később megtudtam. Be is szereztem a „The War Report” című lemezüket is, amely a „The Reunion” után természetesen nem okozott csalódást.

A csapat azóta is kedvenceim között szerepel, akik budapesti koncertje szerintem nagyon jó hangulatban telt és minden fontosabb slágerük, felvételük lement. Köszönet a Crazy Stylez-nak és Dj Nadirnak, hogy
elhozta a srácokat kis hazánkba.

Noreaga sajnos nem tudott már hajnalban interjút vállalni, de Capone készségesen válaszolt több kérdésemre is. Válaszaival és az interjúval remélem Nektek is feltudom dobni a napotokat – nekem feldobta ott és akkor. Köszönöm!


Irány a részletek menüpont az interjúért! :)

Raphírfalatkák #108


Hetekig nem jelentkezett ez az igen népszerű hírfolyama a raphíreknek, mert úgy éreztem kicsit nem árt, ha pihen a dolog. Viszont felfrissülve, de a lényegen nem változtatva jönnek az utóbbi napok legérdekesebb, olykor már banálisnak is mondható Hip-Hop hírei egyenesen a tengerentúlról.

Kattintsatok a részletekre és máris jó helyen fogtok járni. :)


THAMOLE

13 + 1 érdekes tény, amit nem is gondoltál volna kedvenc előadóidról!


Sok mindent tudhatunk egy előadóval a kapcsolatban, ha beütjük a nevét a google keresőjébe, de még akkor sem állíthatjuk, hogy mindent megtudtunk kedvencünkről, ha napokig a monitor előtt ülünk és elemezzük a különböző online média tartalmakat. Most olyan információkat találhattok meg a részletekben, amelyeket talán egyetlen keresőmotor sem hoz ki nyitó oldalon, de ha igazán beleássátok magatokat, akkor bárki számára elérhetőek. Jelen állás szerint az 'információ ásás' folyamatát szeretném megspórolni nektek. Remélem elégedettek lesztek.
Egy szó, mint száz irány a részletek!

Végre Hivatalos: RAPHÍREK WEBSHOP x FAMOUS CLOTHING x RADII SHOES CALIFORNIA!


Hosszú egyeztetés és szervezés után végre elmondhatom, hogy eljött az idő, amikor a raphírek oldaláról is megvásárolhatjátok a legjobb Famous Stars and Straps ruhadarabokat, valamint kiegészítőket. De, ha ez nem lenne elég, akkor a bejelentésemet megspékelném még azzal, hogy a világhírű ugyancsak Kaliforniai székhelyű RADII cipőket is megtaláljátok nálunk, amelyek prémium képviselnek hosszú ideje. Egy rövid regisztráció után az oldalon már vásárolhattok is, de előtte ismerjük meg röviden a két márkát. Mindkét márkát Kosahuba Kazub Tamás kizárólagos forgalmazásában vásárolhattok meg itt Magyarországon! Hódmezővásárhelyi üzletük címe: Szegfű utca 8. (Üzletvezető: Böngyik Dávid). Keressétek őket is bátran, vagy nézzetek be az üzletbe hétköznapokon 10-től este 6-ig.

A Famous Clothing neve természetesen egybe forrt Travis Barker világhírű dobos (és a Blink 182 csapat alapító tagja) nevével. Friss színek, merész minták, és sportos tervezés, amely minden viselőjéből azt az érzést váltja ki, mintha rá öntötték volna ezen ruhadarabokat. A webshopon keresztül megtalálhatjátok a legfrissebb termékeket és természetesen az esetleges akciókat is.
A márka üzenete: Live Fast, Die Fun. Check it out!
Akik viselik és öregbítik a Famoust évek óta: B-Real (Cypress Hill), Sonic Syndicate, Tim Armstrong, Rob Aston, Lil Jon, Roger Argenis, Phil Court, Craig Fairbaugh, DJ Premier, Cassidy, Paul Wall, Birdman, The Game, Adil Omar, Kim Kardashian, Eminem, Yelawolf, Hopsin, Steve Jocz (Sum 41), és Fergie a The Black Eyed Peas-ből. Nem semmi lista...
Kattintsatok a képre és máris a webshopon találhatjátok magatokat, ahol várnak benneteket a legjobb pólók, pulóverek, ingek, nadrágok és számtalan kiegészítő! Katt!A Radii Footwear 2008-ban alakult dél-kaliforniai székhelyű cipőgyártó cég. Elindítva a féktelen szenvedélyű, művészi és magas minőségű varrott cipők és csizmák új korszakát. A meghatározott céljaik és azok megvalósulását tekintve nem ismernek határokat, egy kreatív stílus, amely kihasznál minden adódó
lehetőséget, hogy egyedit alkossanak számunkra.

A Radii cipők célja, hogy meghaladja a jelenlegi fogyasztói elvárásokat, azáltal, hogy minőségi termékeket
és kreatív koncepciókat kelt életre, a kényelem és a hosszan tartó érték szellemében. Futurisztikus minták és anyagok, valamint klasszikus stílus és részletesség jellemez minden lábbelit, amelyek bizalmat sugároznak az ambiciózus és jövőbe tekintő viselőik számára.
A farmer anyag sose tudott igazán divatba kerülni, de a Radii ezen is változásokat ért el. A bőr pedig örökzöld és mindig is divatban volt, amelyből a Radii tervezői is mindig a prémium minőségre törekszik.
További részleteket a pontos modellekről itt találtok illetve, ha bal oldali képre kattintotok, amelyen éppen Jay-Z sokszoros grammy-díjas rapper viseli egyik kedvenc cipőmárkáját:
FAMOUS x RADII SHOES Raphírek Webshop

Generálási idő: 0.04 másodperc
381,439 egyedi látogató