Kövess minket!

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2015.05.28. 01:34
493,337 egyedi látogató Köszönet!!! Thamole

2014.11.15. 03:47
Kösz haver! Jó féle déli muzsika! Küldhetsz még, amennyi belefér!

2014.11.14. 18:56

2014.10.19. 18:28
340,921 látogató volt már a raphíreken október 9-ig, most pedig 19-én 353,305 egyedi látogatónál járunk, azaz 11 nap alatt 12 384 olvasó járt itt! Bless!

2014.10.08. 03:13
340,921 egyedi látogató THANK YOU ALL!!!

Hirdetés 2

Üdvözlet

ÜDVÖZÖLLEK MAGYARORSZÁG ELSŐ SZÁMÚ HIP-HOP (USA) OLDALÁN! THAMOLE

Best of Hip-Hop Beats - a hazai underground legjobbjai


A hazai underground hiphop élet számtalan szereplője régóta ismerheti a Hip-Hop Beats kiadványokat, amelynek minden esetben a hazai legjobb feltörekvő tehetségek felkarolása, egy lemezre invitálása volt a cél. A cél mára sikeresen beteljesedett, és megérett arra a projekt, hogy egy 'Best of' kiadványt is elvigyen a hátán.
A lemez magáért beszél, hiszen régi-új arcokat fedezhetünk fel rajta (akik már több esetben bizonyítottak), amely meghallgatása után garantáltan képbe kerülsz, hogy mi folyik manapság a föld alatti előadók háza táján.

Letöltésre és fülelésre fel!


A lemezt ingyenesen letölthetitek innen:
Best of Hip-Hop Beats

Raphírfalatkák #130


Eminem visszatért! No, de ne rohanjunk ennyire a málnásba, mert csupán egy igen erősre sikerült freestyle-t kaptunk tőle "Campaign Speech" címmel. Természetesen a fő témakör az amerikai elnökválasztási finis, amelyben talán úgy fest a sokak által gyűlölt Donald Trump áll vesztésre, ebben Eminem is jelentősen "megsegítette". Eminem új lemezt is ígért, amit még nem tudni mikor lát napvilágot, de a rajongók világszerte nagyon izgatottak, hát tegyünk úgy mi is.

További hírek a hiphop nagyvilágból a részletekben!


thamole

Raphírfalatkák #129Az ősz itt van a nyakunkon, vele együtt az iskolák is várják tudásra szomjazó ifjak napi rutinszerű megjelenését intézményeikben. És, ha már fiatalok... A hiphop dübörög, egyre több kezdő mc jelenik meg a horizonton idehaza, de természetesen a tengerentúlon is.
A facebook oldalunkon nagyon sok megkeresést kapunk, ami nyilván nem véletlen - ezt azt jelenti, hogy van miből meríteni, és mi merítünk is. Ha úgy érzed szeretnéd eljuttatni hozzánk felvételed, akkor ne habozz és keresd fel a raphírek facebook profilját és várjuk üzeneteiteket, amint tudunk válaszolunk, válaszolok is rájuk.

A heti legfontosabb usa raphírekért kattintsatok a részletekre!
Jó olvasgatást!


thamole

Raphírfalatkák #128Hírfalatkáink 128-ik részéhez érkeztünk így a nyár végére (sajnos hamar eltelt), de ősszel természetesen, ha lehet ilyet mondani még több olvasnivalóval jön az oldal. Nem lustaságról van szó, hanem időhiányról, amely nagyon sokszor nehezen leküzdhető akadályt gördít elém, elénk.

Aktuális híreinkért gyerek a részletekbe, ahol minden betű csakis Rátok vár!


thamole

Raphírfalatkák #127


A rap szakmában jelenleg minden figyelem szinte (kis túlzással élve) egy személy köré összpontosul: Gucci Mane. Bámulatos fogyás a börtönben töltött idő alatt, amelyet sokan hitetlenkedve vesznek tudomásul, mondván "ezt az embert a kormány küldte ki a börtönből és csupán tökéletes hasonmása a az igazi Gucci Mane-nek". Hihetetlen, de való igaz, hogy drasztikus fogyáson ment keresztül odabent az atlantai rapper, ami már-már zavaróan nagy változás a pocakos, elhízott, folyton füvező 'régi valójához' képest.
Azt azonban, amit Mike Will nyilatkozott a minap sokat sejtető lehet minden Gucci rajongó számára"Gucci Mane új albuma a legjobb korong, amely 50 Cent Get Rich or Die Tryin'-ja óta napvilágot látott.
A lemez "Everybody Looking" címen lát majd napvilágot július 22-én. A korogon ott lesz régi barátja Young Thug mellett Kanye West is. A lemezért az előbb említett fiatalember, azaz Mike Will fog felelni, aki egyszerűen szuperlatívuszokban tudott csak nyilatkozni az új korongról, amely mögött állítása szerint olyan munkamorál fedezhető fel, amelyet csupán Tupac, Dre vagy éppen Biggie-nél érhettünk tetten az idők során.

Első 'hírünk' után máris lássuk a többi rappert, hogy éppen mi történt velük, vagy adott esetben mi fog...kövessetek a
részletekbe!

thamole

Fresh Island 2016 - Európa legnagyobb hiphop fesztiválja ismét vár benneteket!2016. Július 12-14. között idén is megrendezésre kerül Európa legnagyobb szabadtéri hiphop fesztiválja, amely ismét Horvátország egy csodálatos részén, Pag-szigetén, a Zrce beach-en lesz megtartva. A fesztivál áraival egyszerűen nem lehet vetekedni, hiszen rendkívül kedvező áron kaphatóak napi, illetve a fesztivál teljes idejére szóló bérletek. A fesztiválra már napi 49 Euróért jegyet tudunk váltani, de a három napos jegy árak is nagyon barátiak ismét a maguk 79 Eurójával. Természetesen mint minden évben most is tudtok VIP jegyeket vásárolni, azonban itt már limitált darabszám érhető el csupán - nagy részükre már lecsaptak - és ezek 139 Eurótól egészen 299 Euróig érhetőek el.
A rendezvényen a festői környezet mellett ismét a legjelentősebb hiphop arcok fordulnak majd meg. Nézzük napokra bontva kikre is lehet idén számítani a Zrce beachen.

Első nap (Július 12.): a Black & Yellow sztárja Wiz Khalifa lép színpadra, majd Ty Dolla $ign, Big Narstie, Chip és Logan Sama teszi fel a legjobb korongjait a nap végén.

Második nap (Július 13.): Kehlani képviseli a női vonalat, elhozva nekünk a legnagyobb slágereit, amelyre garantált a tánc. Dj Premier az öreg iskola képviseletében hozza el a legfrissebb felvételeket, amelyeket utánozhatatlan módon ad majd elő a vájtfülű hallgatóság nagy örömére. Nem kisebb név, mint Statik Selektah is a korongok közé csap az este folyamán, akit Latin Prince követ majd.

Harmadik nap: Jelen időnk talán legnagyobb R&B sztárja érkezik a szigetre. Chris Brown egyedisége, tálentuma, a zenéhez, tánchoz fűződő alázata egyszerűen megkérdőjelezhetetlen. Egy igazán intenzív táncos elemeket sem mellőző szuper-showra számíthatunk tőle, amelyet vétek lenne bárkinek is kihagyni.
Tim Westwood Nagy-Britannia képviseletében szintén 'mély' nyomokat fog hagyni a hallgatóságban. Shakka a legújabb vonalas R&B képviseletében érkezik majd, és Dj Tramuat is ezen a napon köszönthetünk a Fresh Island nagy színpadán.

Nézzetek el Európa legnagyobb hiphop fesztiváljára, mert azt idén is garantálja a rendezősség, hogy csalódni bizton nem fogtok, ha megváltjátok az igen baráti áru jegyeket, bérleteket.


Bővebb információért kattintsatok: Fresh Island 2016

Az amerikai hiphop szakma sneaker királyainak Top 5-ös listájaSokunknak szorosan összefügg a hiphop a kosárlabdával. Ebből kifolyólag nyugodtan állíthatom, hogy mindenkinek van egy kedvence (rapper, profi játékos) ebben a szegmensben. Jóformán mondhatjuk, hogy mindannyiuknak van/volt szerződése egy-egy márkával, ami a nevével fémjelzett cipőket gyártja. És hát ki ne szeretne egy olyan cipőben játszani vagy éppen az utcán sétálgatni, amilyet a kedvence visel? Természetesen ezzel a kedvenc (vagy éppen kevésbé kedvenc) előadóink sincsenek másképp.

Tudunk sokukról, akiknek nagy gyűjteményük van, mint például DJ Khaled, Drake, Jim Jones, Fat Joe vagy akár Mark Wahlberg. De vajon kinek van a legnagyobb gyűjteménye? Gondolom, sokatok oldalát furdalja a kíváncsiság. Ebben próbálok meg nektek ma segíteni. Lássuk akkor, hogy ki is az az 5 rapper/producer, aki a legkomolyabb gyűjteményt tudhatja magáénak.


De gyertek is a részletekbe, hogy megtudjátok pontosan kiknek a nevét is tartalmazza ezen Top 5-ös listánk...

- Bob -

Hetedjére is jöttek és alkottak - Hip-Hop Beats Vol. 7


A Hip-Hop műfaj megállíthatatlan, csakúgy, mint a HipHop Beats csapata, akik immár hetedik alkalommal fogták össze a hazai hiphop élet legjobbjait egy 'esernyő' alá. Az esernyő neve már régóta ismert. HipHop Beats, amely egy nagyon erős hiphop közösséggé fejlődött mára és, amint azt Ti is láthatjátok és hallhatjátok töretlenül jelentetik meg kiadványaikat. A színvonal egyre magasabb, a kiadványon szereplő előadók pedig egyre motiváltabbak, de erről is Ti is tanúbizonyságot szerezhettek, ha letöltitek a válogatás aktuális darabját.

Jó szórakozást kívánunk, valamint biztatunk mindenkit, hogy legalább egy letöltéssel támogassa a honi underground hiphop kultúrát. Nem bánjátok meg! :)


Letöltés: HipHop Beats Vol.7 Letöltés

thamole
Generálási idő: 0.02 másodperc
868,675 egyedi látogató