Kövess minket!

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2015.05.28. 01:34
493,337 egyedi látogató Köszönet!!! Thamole

2014.11.15. 03:47
Kösz haver! Jó féle déli muzsika! Küldhetsz még, amennyi belefér!

2014.11.14. 18:56

2014.10.19. 18:28
340,921 látogató volt már a raphíreken október 9-ig, most pedig 19-én 353,305 egyedi látogatónál járunk, azaz 11 nap alatt 12 384 olvasó járt itt! Bless!

2014.10.08. 03:13
340,921 egyedi látogató THANK YOU ALL!!!

Hirdetés 2

Üdvözlet

ÜDVÖZÖLLEK MAGYARORSZÁG ELSŐ SZÁMÚ HIP-HOP (USA) OLDALÁN! THAMOLE

Raphírfalatkák #126


Keddet írunk, amely lassan, de biztosan a hét közepe. Szomorú hírrel szembesültem, amikor láttam, hogy az emlékezetes Tupac - Dear Mama című felvétel "főszereplője" elhunyt, Afeni Shakur 69 esztendősen hagyott itt Bennünket, ezzel együtt a legközvetlenebb szál is elszakadt, amely bennünket Tupac-hoz kötött, ha szabad így fogalmaznom. Irónia, talán a sors fintora, hogy a világhírű rapperről készülő életrajzi film végre úgy fest a finisében van, de ezt már édesanyja nem élhette meg...

További hírek, érdekességek a tengerentúli hiphop világból a részletekben!

thamole

Stephco & Smithmusix Presents: Kinxtape - A hazai hip-hop legjobbjaival


Stephco-tól már megszokhattuk, hogy nagy fába vágja a fejszéjét, ami természetesen most sincs másként. Mert hát ki látott manapság olyan színes és talán egyeseket megosztó névsort egy hazai mixtape-en, mint a Kinxtape-en az tetten érhető?! Stephco mellé régi jó barátja, Smithmusix is csatlakozott, aki a beatek terén újfent bizonyíthatja rátermettségét.

Korábban is megírtuk, hogy Stephco a Székesfehérvári Hip-Hop élet egyik legnagyobb úttörője és egyben 'mentora'. Talán azért sem túlzás ezt a jelzőt használni rá, mert Ő mindig is hitt abban, hogy összefogással igenis sokkal többre vihetjük, mint az egyébként hazai Hip-Hop-ra jellemző széthúzásokkal, klikkesedésekkel. A Kinxtown színpadán rengeteg előadó megfordult az évek során, és ez a mixtape egyedülálló módon arra vállalkozik (hosszas előkészületek után), hogy a Kinxtown klubban valaha megfordult szinte minden előadót egy korongra tegyen rá.


thamole

Folytatás a részletekben!

Raphírfalatkák #125


A Hip-Hop világában az első negyedév egy kis állóvizet hozott, írom ezt az események tükrében, amelyek leginkább leszűkültek Kanye West új lemezére, valamint celeb életének aktuális fejezeteire. A tavasszal együtt viszont megérkeztek a várva várt új lemezek, megjelenések, érdekességek, amelyek nagyobb figyelmet kaphatnak a kedves hallgatóság részéről.

Gyertek a részletekbe, ahol megtaláltok minden friss Hip-Hop hírt a tengerentúlról.

thamole

Raphírfalatkák #124


Kanye ismét felszínre (és számunkra) hozta érzéseit, amelyet most leginkább Bob Ezrin irányába tett meg. Az úriember (zenész) megkritizálta Kanye karrierjét, amelynek a lényege az volt, hogy olyan ajtókat soha nem nyitott ki a művészetével Kanye, mint mondjuk Grandmaster Flash, Eminem, vagy éppen Biggie és Jay-Z. Kanye West természetesen a szívére vette és kedves sorokat írt twitterjén Bob családjának, és természetesen neki. Kanye új albuma, "The Life of Pablo" címmel már kapható.

Sok-sok további hír vár Benneteket a részletekben!

thamole

Kanye West félreértésből adódóan alázta porig Wiz Khalifát a twitterenFélreértések mindig is voltak és lesznek a világban (főként a Hip-Hop világában), de egy akkora botrányt kiváltó, mint amit Kanye West gerjesztett 'néhány' keresetlen szavával Wiz Khalifa irányába, rég látott a Hip-Hop világ. Célzott és elég konkrét sértegetések, kérdőre vont siker, valamint kérdőre vont karrier a főbb pontjai annak a pontokba szedett 'szidalmaknak', amelyekkel Kanye West nekiment korábbi barátnőjének (Amber Rose) párjának a sokszoros grammy-díjas chicagói rapper/producer.

A botrány pontos kialakulása, és főbb pontjai a részletekben várnak Rátok...


thamole

OL' STARZ - Nem tiszteletért rappelnek, hanem mert a vérükben van


Olvastam egy cikket, ahol gyakorlatilag fröcsögést láthat a kedves olvasó egy zeneszerető szerzőtől, aki egy az egyben megmondja a szerinte 'frankót' az Ol' Starz című felvételről. A cikk pikantériája, hogy míg nem jelent meg, addig a hallgatóság egyöntetű (95%-os arányban) tetszését nyilvánította ki a felvétel szerző, és részvevői irányába, de miután megíródott ezen igen elfogult és szubjektív cikk, akkor beindult a 'haterkedés' kommentről-kommentre.
No, de mire fel ez a nagy hevület, amelyben olyanokat állítanak, hogy a régi nagyok egy jelentős része (Hősök, Deego, Phat, Tibbah, Stephco, Busa Pista, Siska Finuccsi, Rizkay, Tm, Györemix, Dózis, Ryzo, Asimaboru, NKS, Funktasztikus, Sub Bass Monster, Animal Cannibals, Dj B.A.S.S., Dj Zefil, Pixa és Smithmusix), akik jelenkorunkban is meghatározó részei a hazai Hip-Hop kultúrának, állítólag tiszteletet követelnek...


thamole

Folytatás a részletekben!

Raphírfalatkák #123Elérkeztünk az év végéhez, amely azt is jelenti egyben, hogy a 2015-ös év utolsó Raphírfalatkái közül szemezhettek itt a raphíreken. Reméljük, hogy egész évi munkásságunkkal elégedettek vagytok, és természetesen folyamatosan várjuk visszajelzéseiteket, mert számunkra igazán fontos, hogy miként vélekedtek arról. Köszönjük a figyelmeteket az idei évben (is), és reméljük, hogy a 2016-os esztendőben is megtiszteltek bennünket figyelmetekkel.
Most pedig lessetek be a részletekbe a legfrissebb raphírfalatkákért! :)

Köszönjük, Köszönöm Szépen!


Thamole

Chicago, avagy Chi-Raq felemelkedése a globális Hip-Hop térképén


Chicago. Ha ennyit mondok, kinek mi ugrik be? Sokatoknak bizonyosan a Bulls kosárlabda csapata legelőször, de most inkább maradjuk a Hiphopnál. Ahogyan a ’90-es években elkezdte műfaj formáló tevékenységét (ami a mai napig tart), mostanra egészen kinőtte magát mind a „Mid-westből”, mind a többi részlegéből Amerikának.
De akkor nézzük, mit is kell tudnunk a kialakulásáról, ejtsünk egy pár szót a stílusformálásról, és a formálókról. Többi információ a Részletek gomb után.


Bob
Generálási idő: 0.02 másodperc
739,483 egyedi látogató