Kövess minket!

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2015.05.28. 01:34
493,337 egyedi látogató Köszönet!!! Thamole

2014.11.15. 03:47
Kösz haver! Jó féle déli muzsika! Küldhetsz még, amennyi belefér!

2014.11.14. 18:56

2014.10.19. 18:28
340,921 látogató volt már a raphíreken október 9-ig, most pedig 19-én 353,305 egyedi látogatónál járunk, azaz 11 nap alatt 12 384 olvasó járt itt! Bless!

2014.10.08. 03:13
340,921 egyedi látogató THANK YOU ALL!!!

Hirdetés 2

Üdvözlet

ÜDVÖZÖLLEK MAGYARORSZÁG ELSŐ SZÁMÚ HIP-HOP (USA) OLDALÁN! THAMOLE

Raphírfalatkák #120


A legfontosabb hírek ismét elolvashatóak a részletekben, amelyek között találtok néhány sort Slim Jesus-ról, de mondjuk a legendás DMX-ről sem feledkeztem meg. 30-ik születésnapom alkalmából (szeptember 30.), kivételesen 30 darab hírt olvashattok a rap világából, a tengerentúli előadókról.

Jó szórakozást Nektek!


thamole

Raphírfalatkák #119


Hosszú idő után ismét elérkezett az alkalom, hogy eljöjjenek közénk a legfrissebb Hip-Hop hírek, érdekességek a nagyvilágból. Lesz itt botrány, lemezmegjelenés, bírósági ügyek stb... Így a nyár vége felé szeretnék minden kedves olvasónak sikeres és aktív őszi időszakot kívánni.

Minden további részletekért irány stílszerűen a részletekbe! :)


thamole

Elhunyt a New Yorki Hip-Hop legenda: Sean Price 43 évesen hagyott itt bennünket


Nem hiszem, hogy bárkinek is be kellene mutatnom egy olyan karakteres előadót, mint Sean Price. A Duck Down kiadó, és a Boot Camp Clik alapköve és mindenese volt. Olyanokkal dolgozott együtt, mint 9th Wonder, Agallah, Smif-N-Wessun, La Coka Nostra, Black Moon, Ill Bill, Random Axe, Black Milk, Guilty Simpson,Roc Marciano, Raekwon, Ghostface Killah, Jedi Mind Tricks, Willie the Kid...és még sorolhatnánk.
Életművét három szóló lemez övezi, amelyek mindegyike klasszikus a maga nemében. "Monkey Barz" (2005), "Jesus Price Supastar" (2007) és végül 3 éve a "Mic Tyson".

Életéről és munkásságáról még rengeteget tudnék írni, de legyen elég annyi, hogy hatalmas előadót vesztettünk el a mai napon, mindösszesen 43 esztendősen. Álmában érte a halál, amelynek pontos oka eddig még ismeretlen.


Nyugodjon Békében! Művészete és szellemes örökké itt lesz köztünk!

thamole


HipHop Beats Vol. 4 - Töretlen lendülettel robog a hazai underground mozdonya


Ismét összegyűltek az ország legjobb felvételei, a legjobb hazai underground Hip-Hop arcok jóvoltából, akik nem mások, mint Ti! Ti, kedves olvasók (és szerves részei a hazai Hip-Hop kultúrának), akik időt, pénzt és energiát nem sajnálva ismét beküldtétek a felvételeiteket a HipHopBeats csapatának.
Értetlenül állok sokszor az előtt, hogy a kiadványokon szereplő feltörekvő (ez a kulcsszó) fiatalok vajon miért nem kapnak nagyobb teret, platformot, hogy művészetük tényleg eljuthasson azokhoz, akiknek szól.
Reméljük ebben egy picit a raphírek ismét segítségére lehet minden előadónak, akik rákerültek az immáron negyedik HipHopBeats kiadványra. Gratulálunk nekik, köszönjük, hogy művészetetekkel sokak számára arcára mosolyt csaltok.


Letöltés: HipHopBeats Vol. 4. Letöltés

thamole

A Famous Distribution Bemutatja: Evidence Live Show @ G3, 2015.07.15.


A Famous Distribution csapata nem kisebb nevet csábított Magyarországra, mint a világszerte ismert Californiai előadót, Evidence-t. A www.raphirek.hu közreműködésével valósul meg az esemény.

Evidence (USA, Los Angeles) neve nem csenghet senki számára sem ismeretlenül - főként - akik követik a Dilated Peoples csapatát. Európai turnéjának keretében Budapesten teszi tiszteletét a Los angelesi Hip-Hop egyik legmeghatározóbb rappere.
Önálló koncertet még soha nem adott Magyarországon, szóval ez minden hazai rajongó számára, aki ellátogat 2015. Július 15-én a G3 Klubba (Király utca 8-10., Central Passage) örök élmény lesz.
Dedikálás is lesz ugyanezen a napon előreláthatólag a kora délutáni órákban a Famous hivatalos partnerüzletében, a Psycho Store-ban (Budapest, Podmaniczky utca 9.) A jegyárak 4000 Huf és 5000 Huf között mozognak, és utóbbi jegyár (5000Huf) a koncert napján megvásárolt jegyekre értendő.

A facebookon is nyomon tudjátok követni a koncert hivatalos eseményét folyamatosan frissülő információkkal - ugyanitt csatlakozni is tudtok természetesen: EVIDENCE OFFICAL FACEBOOK EVENT

A Dilated Peoples klasszikusai mellett, két önálló lemeze jelent meg eddig, amelyek közül a "The Weatherman LP" 2007-ben mély nyomott hagyott a hozzáértő fülek számára a Hip-Hop egyetemes színterén. Ezt követően a "Cats & Dogs" című nagylemeze abszolút fejlődést mutatott mind rímek terén, mind pedig koncepció terén. Az egész lemez gyakorlatilag töretlenül épül fel, és megismerjük olyan oldalát is pl. Fashawn (Same Folks) mellett, amely eddig kevésbé volt ismert.
Ezt követte egy kollab lemez ("Lord Steppington") régi jó barátjával Alchemisttel, amely a legtöbb kritikus szerint igen jól sikerült, amivel újfent ("Layover EP" után) bizonyították, hogy mennyire egy hullámhosszon vannak.

Mi is egy hullámhosszra kerülhetünk 2015. Július 15-én (szerda) Evidence-el, ha ellátogatunk Budapestre a G3 Klubba (Király utca 8-10.), amikor is Dj Mishaps társaságában egy fergeteges bulira számíthatunk Venice Beach (California) hősétől. A koncertet megelőző Warm Up pedig abszolút rendhagyó lesz, ugyanis egy Dj & Dobos közös szettjét élvezhetjük majd. A lemezek mögött Dj Kool Kasko-t, a dobok mögött pedig Kazubot köszönthetjük majd. Érdemes lesz korán már a 19:00 órás kapunyitásra mindenkinek ott lenni (korai kezdésre számíthattok, a másnap munkába induló emberekre való tekintettel többek között).

Minden másért, pontos menetrendért kattintsatok a részletek menüpontunkra. Jó szórakozást Nektek ezen a kihagyhatatlan Hip-Hop eseményen.


thamole

Raphírfalatkák #118


A múlt hét végén rendezték jelenkorunk legnagyobb, mindösszesen egy napos Hip-Hop fesztiválját, a Hot97 Summer Jam-jét. És miért nevezem fesztiválnak? A fellépők színes felhozatala és száma, az egész napos programok, 55 000 ember plusz stadionon (Met Life Stadium, New Jersey) kívüli, és egy óriási benti színpad garantálják a jó hangulatot, és egyben a nyárköszöntést.
Minden évben történik egy 'kis' incidens, akár a színpadot nézzük, akár a közönség sorait - idén sem volt ez másképpen, de ezen sorok alatt olvashatjátok is, hogy mire gondolok - sok más friss hír mellett.


Kattintsatok a részletekre, jó böngészést!

thamole

Hip-Hop Beats Vol. 3 - Harmadjára is kiváló a felhozatal


16 felvétel, nincs support, nincs előre megkreált menedzsment által irányított útvonal. Itt a szív diktálja az ütemet és a sorokat, a lélek pedig életben tartja ezeket a projekteket. Segítségükre továbbra is a lelkes a Hip-Hop Beats csoport tagjai és alapítója van, akik nem csak, hogy hisznek a feltörekvő tehetségekben, hanem mindent meg is tettek, tesznek azért, hogy felszínre kerüljön az igazi minőségi underground Hip-Hop zene. Van belőle bőven - jelentjük.

A negyedik részhez máris várják a felvételeket a hiphopbeatsgroup@gmail.com email címre. Egy másik email címre a hiphopbeatsremixes@gmail.com-ra várják egy új projektükhöz is a felvételeket, a projekt neve: Hip-Hop Beats Remixes, azaz a legjobb remixeiteket várják Tőletek, amelyet egy ismert, vagy éppen kevésbé ismert rap zenétekből kreáltok.

Mutassátok meg magatokat a világnak, és a világ higgyétek el oda fog Rátok figyelni - a raphírek stábja mindenképpen.

Letöltés és tracklista a részletekben.


thamole

Kings of Rap Clothing- Ami egykoron álom volt, mára valóság!


Kings of Rap?! Sokatmondó, de egyben elgondolkodtató név. Kik is a rap királyai? Mindenkinek más, de itt most egy kicsit másról van szó, mint amire először talán gondolna a kedves olvasó. Egy ruhamárka, egy életérzés, egy kreatív négy fős csapat, akik bebizonyították, hogy nincs lehetetlen - álmaink megvalósulását illetően.

"It was all a dream" - sokunknak ismerősen csenghet Brooklyn legendájának, Notorious B.I.G.-nek szavai. Egy négytagú magyar team megálmodta, megcselekedte és végül megvalósította saját álmait. Gyertek a részletekbe, hogy megtudjátok pontosan hogyan is...Érdemes lesz elolvasni.

Generálási idő: 0.02 másodperc
560,499 egyedi látogató