Kövess minket!

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2014.09.30. 19:57
KATT A FAMOUS BANNERRA! RAPHÍREK WEBSHOP!!! Egy egyszerű regisztráció után már vásárolhattok is! peace, 'Mole

2014.07.21. 14:46
Fasza! Hopsin! Facebookra én is kitettem pár napja. Peace, thamole

2014.07.19. 12:17
https://www.youtub
e.com/watch?v=QBsA
2ETp7JA

2014.04.07. 22:05
B)

2013.12.31. 03:45
2013. április 20-a óta -- > 169,289 egyedi látogató KÖSZÖNET NEKTEK!

Hirdetés 2

Üdvözlet

ÜDVÖZÖLLEK MAGYARORSZÁG ELSŐ SZÁMÚ HIP-HOP (USA) OLDALÁN! THAMOLE

Snoop Dogg: "Nem volt pénz a rapben, amíg nem jött Master P."


Snoop Dogg címadó mondata már csak azért is lehet sokak számára érdekes, mivel a rap sztár a No Limits előtti időkben a hírhedt pénzgyáros és sötét ügyleteiről (is) ismert Suge Knight szárnyai alatt rappelt éveken át. Tupac halála után viszont a triumvirátus is szétesett (Dre, Snoop és Pac). A váltás sokakat megdöbbentett, mert Snoop egy olyan labelt választott, ami ugyan anyagi biztonságot nyújtott neki, de a kreatív rész már ennyire nem volt céljait tekintve adekvát számára.

Egy friss interjúban ezekről az időkről is beszélgetett saját készítésű talk-showjában, ahol a vendégei a G-Unit tagjai voltak. Most viszont lássuk mit mondott Snoop Dogg aka Lion azokról az időkről.
Snoop:"Ha nem lett volna a No Limit kiadó, akkor nem lenne még ma sem pénz a rapben. És sokan úgy nézhetnek, hogy mit beszél ez, talán megörült, de n**a nem volt pénz a rapben, amíg Master P nem jött a színre. N***a, megjártam a Death Row kiadót is. Több pénzt csináltunk, mint bárki és bármelyik kiadónál sikeresebbek voltunk. Suge-é volt az összes pénz. Adott belőle egy kicsit nekünk is. De, amikor Master P feltűnt, akkor a No Limit-nél mindenkinek volt pénze. Volt pénzünk, fegyvereink, kocsik, minden. Köszönöm Master P." - zárta múltidéző gondolatait Snoop.

A No Limit kiadó sikerét bizonyítja, hogy saját ruhamárkát és profi sportolókat is szponzoráltak azokban az időkben (1998 - 2006), valamint egy kábelcsatornában is részesedése volt a vezérnek P.Miller úrnak.
Snoop hangot adott azon véleményének is, amely tisztán leírja napjaink hip-hop kultúráját...

A hír folytatásához kattintsatok a
részletekre.

Thamole

Rapperek és 'híres' gyermekeik


Egy szimpla összeállítást szeretnék most mindenki figyelmébe ajánlani, amely arról hivatott betekintést engedni az olvasónak, hogy miként lehet egy világhírű előadó gyermeke is ismert és elismert a szakmában (vagy éppen azon kívül). A cikkben megtalálható lesz Lil' Wayne, T.I., Rev Run, Nas és még néhány ismertebb előadó gyermekei, akik ha nem is teljesen önerőből, de jó úton járnak a világhírnév felé.
Lássuk kik is ők, irány a részletek!

A bolygó neve: Capland


Van egy hely, amely eddig is létezett, de kis-hazánkban nem kapott komolyabb teret az online éterben, ez pedig nem más, mint egy "földrész", ami csak a sapkákról szól. De nem is akármilyen sapkákról, hiszen a világ legnagyobb baseball sapkákat gyártó cégét köszönthetjük Magyarországon, a New Era-t.
Ki ne ismerné a klasszikus zászlós logót, amely ott figyel minden komolyabb sapka-remekművön világszerte. Milliók indulnak el naponta otthonról kedvenc darabjaikkal a munkába, iskolába vagy csak éppen a sarki közértbe.
Fullcap, snapback, strapback,pulóver, póló, kabát,nadrág, öv, táska, valamint különböző kiegészítők....és minden mi szem szájnak ingere.
Összefoglalva: nagyon széles választék, mind szín és modelleket, kiegészítőket tekintve - ez a Capland.
Talál itt magának sapkát és kiegészítőket (pulóver, póló, sapkatartó táska, sapkatisztító szerek) kicsi és nagy, fiú és lány, azaz mindenki. A bő választék mellé a nyitási akció is igen csábító, hiszen az első 100 rendelő ingyenes házhoz szállításban részesül. Az oldalon folyamatosan nyomon követhetitek az aktuális akciókat.

A weboldal nagyon szép küllemmel rendelkezik és könnyen áttekinthető, ami úgy gondolom csak erősítheti az oda ellátogatók vásárlási szándékát.

A oldalt ide kattintva éritek el. Jó nézelődést és vásárlást kívánunk Nektek!

Rapperek, akik súlyos betegségekkel küzdenek a mindennapokban


Vannak olyan betegségek, amelyekkel szemben ideig-óráig küzd az ember, de végül győzedelmeskedhet, vannak viszont olyan betegségek, amelyeket életünk végéig hordozhatunk. Gondolhatunk itt elsősorban mentális betegségekre, de lehet az természetesen mozgásszervi eredetű betegség is. Ami fontos: a következő előadók többnyire sikeresen vették fel a küzdelmet az adott betegséggel szemben. Nem is nyújtanám hosszabban a szót, lássuk kik is ők...irány a részletek!

A legendás Rakim Dr.Dre-vel és Jay-Z-vel újra együtt dolgozna + új album


A legendás Rakim szeretné, ha ismét együtt dolgozna egy igen sikeres triumvirátus, pontosabban Dr. Dre, Jay-Z és természetesen Ő. A legendás rapper elmondása szerint a 2002-es "The Watcher 2" nagyon jól sikerült és igazán megérdemelne egy folytatást. Rakim így beszélt erről: "Ez Dre projektje volt. Ezt Dre-ért csináltam. Jay-Z meghallotta ezt, a többi pedig már a történelem része. Ez ott és akkor jót tett nekem, hogy összejöhettünk egy kicsit és Dre-vel dolgozhattam. Tudod, hogy értem?! Reményeim szerint 2014-ben újból összejövünk elkészíteni a folytatást. Remélem halljátok ezt Dre és Jay?" - mondta el a "The Watchers 2" folytatásáról Rakim, majd új albumára tért ki. "Egy új albumon dolgozok, jó érzéssel tölt el. A "The Seventh Seal" című korongom kapcsán nagyon nagy volt rajtam a nyomás, azért is csúszott olyan sokat a megjelenése korábban. A jelenlegi albumom készítése során teljesen jól érzem magam és semmi nyomást nem érzek, készítem a jobbnál-jobb Hip-Hop dalokat. Néhánnyal már teljesen kész vagyok." - mondta el a long island-i előadó.
Rakim lemezei mindig is a minőségről szóltak, amiből most sem fog engedni egy pillanatra sem. Szóval, aki szeretne ismét olyan Hip-Hop zenét hallgatni, amely felidézi számára az 'arany időket',azoknak Rakim új lemeze kötelező darab lesz. Pontos megjelenést még nem tudunk.

Stay High presents (w/ Good Fellaz): DMX először ad koncertet Budapesten (szeptember 28. Petőfi Csarnok)


Ki ne ismerné a keleti-part egyik legmeghatározóbb és legrobosztusabb (hangilag és flow) előadóját DMX-et?! Olyan név ő a szakmában, aki sokakat megoszt, de hatása napjaink Hip-Hop-jára kétségbevonhatatlan. A Hip-Hop történelem során ő volt az egyetlen előadó, aki a Billboard listáján 5 alkalommal is megkaparintotta az első helyet - ezzel minden korábbi rekordot megdöntve.
Néhány adat dióhéjban karrierjéről: 7 album, számtalan sláger, platinalemezek sora, világsikerek egymás hegyén-hátán, majd börtön, börtön és terápiák sora. Persze nem szabad ennyire leegyszerűsíteni Dmx karrierjét, de nagy vonalakban így foglalható össze a karrierje.
3 éve kiengedték az arizonai végrehajtási intézetből és ekkor meg is ígérte, hogy végleg a jó útra tér. Kisebb kilengésekkel, de jelenthetjük nem jár messze a kitűzött céljától, mely szerint ismét teljes értékű előadóként képviselje a kultúrát úgy és azon a módon, ahogy ezt elvárnánk tőle.
Újra egymásra talált ő és Swizz Beatz, akivel esélye nyílhat újból meghódítani sok vájtfülű hip-hop rajongót. Turnézik folyamatosan, így adódott a lehetőség is, hogy Budapestre jöjjön. A lehetőségre a Good Fellaz csapata csapott le a BP Clothing, a Stay High és a New Era csapatával karöltve.
Dmx először lép fel Budapesten, ami önmagában hatalmas dolog, de a kedvező jegyárak szintén hozzájárulhatnak az est sikeréhez - nem is beszélve Dmx előadásmódját, amely mindig élettel teli és energikus szokott lenni.
Budapesten szeptember 28-án lehetünk szem és fültanúi egy igazi legenda fellépésnek. Sokan várhattatok már erre a koncertre, de jelentjük végre mindenki készülhet, mert bizony a Pető Csarnokban szeptember végén olyat bulizhat mindenki Dmx legjobb slágereire, amilyet régen bulizott már. Ott a helyetek.


Facebook esemény itt!

Eminem új albummal érkezik novemberben (részletekkel!!!)


Marshall Mathers aka Slim Shady aka Eminem hamarosan új albummal jelentkezik a jelek szerint. Ezt az értesülést egy rövid videó erősíti meg, amely szerint Eminem új lemeze "Shady XV." címre hallgat majd.
A "Fekete Péntek" szó is elhangzik az említett videóban, amely arra enged következtetni bennünket, hogy a Halloweent követő héten, azaz november végén jelenik majd meg az album.
Érdekesség még a XV-ös szám jelentése. Ez nem más, mint hogy Eminem pontosan 15 éve jelentette meg első komolyabb (nem becsmérelve ezzel a korábbi anyagait) és világsikert hozó stúdió albumát "The Slim Shady LP" címmel.
Egyes értesülések szerint a lemez dupla korongos lesz. Az egyik felén Eminem eddigi legnagyobb slágereit hallhatjuk majd egy csokorba gyűjtve, míg a másik korongon vadonatúj zenékkel találkozhat minden rajongó. Közreműködök terén a Shady istálló zászlóvivőit kérte állítólag fel Eminem. Szerepelni fog az anyagon a Slaughterhouse, Yelawolf és D-12 csapata is. Eminem hivatalos weboldalán azt írták, hogy a legnagyobb slágerek között a teljes Shady lemezcég szárnyai alatt kiadott materiálok szerepelni fognak - következésképpen találkozhatunk a lemezen sokakkal majd a Shady családból (Stat Quo, Obie Trice, Cashis, 50 Cent, Bobby Creekwater, Slaughterhouse, Yelawolf stb...).
Sok más közreműködő is szóba jöhet még az új nóták esetében, amelyeket biztos sokan várnak már Detroit hősétől.
Nagyon erős nyarat tudhat maga mögött Eminem, aki többek között Rihanna-val karöltve telt házas turnékat tudhat maga mögött világszerte.
15 éves évforduló ide vagy oda, egy Eminem albumnak bizonyára mindenki örül - reméljük Ti is!

Eminem új Sia-val közös felvétele a "Guts Over Fear" sokakat máris megoszt és nem hiszik, hogy valaha is olyan zenékkel rukkolna elő Mr. Shady, amelyekkel egy évtizeddel (másfél) korábban kápráztatott el bennünket. Ti mit gondoltok erről a felvételről? A részletekben megtalálhatjátok. Jó fülelést.

Lloyd Banks az OSG színpadán szeptember 6-án!


A G-Unit szekere idén egyre feljebb ível, amit mi sem bizonyít jobban, hogy 50 Centték lázasan készülnek egy új nagylemezre hetek óta. Ismét egymásra talált a nagy hármas (Lloyd Banks, 50 Cent és Tony Yayo), valamint melléjük csapódott Young Buck, és az utóbbi idők felfedezettje (Curtis Jackson által) Kidd Kidd is.
Óriási sikereket megéltek már a csapat tagjai szólóban és persze a G-Unit színeiben egyaránt, majd egy időre külön váltak az útjaik. Lloyd Banks a csapat oszlopos tagja. és 50 Cent mellett a legnagyobb szólósikereket megélt tagja a Gorilla Unitnak.
Idén az Offline csapata a 15. jubileumi OSG-re elhozza őt nektek, amit minden köntörfalazás nélkül állíthatunk nem kis dolog. Egy olyan előadót láthatunk ezen a szombati napon a Műjégpálya színpadán, aki 32 évesen már 5 lemezzel (ebből 3 szóló korong) a háta mögött számtalan sikert megélt hazájában és nemzetközi szinten egyaránt.
21:00-kor lép majd a Telekom Nagyszínpadára napjaink egyik legismertebb előadója, aki bizonyosan hatalmas hangulatot varázsol majd sok ezer embernek a rendezvény helyszínén.
Jegyeket a rendezvény napján reggel 9 órától tudtok vásárolni, amely egységesen 1000 Ft lesz. Minden jegy egyszeri belépésre jogosít fel. Aki pedig szeretne egy nagyot bulizni a sportrendezvények és a koncertek után, azokat sok szeretettel várja a Dürrer Kert és az Akvárium a belvárosban.
Minden G-Unit rajongónak ott helye, de nem csak nekik, hanem mindazoknak, akik minőségi hip-hop-ot szeretnének ezen a szombati napon hallani egyenesen New York utcáiról...

Generálási idő: 0.04 másodperc
336,578 egyedi látogató